Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς-μέλος της ΟΓΕ
Μέσα σε ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς-μέλος της ΟΓΕ, την Παρασκευή 17-2, παρέα με φίλες και συναγωνιστές. 

 Κάθε χρόνο η συμμετοχή και σε αυτή την εκδήλωση αυξάνεται, ως αποτέλεσμα της μαζικοποίησης του Συλλόγου, του «αγκαλιάσματος» και της αποδοχής από όλο και περισσότερες γυναίκες που ενδιαφέρονται και θέλουν να ακούσουν από πρώτο χέρι για τον χαρακτήρα της μεγαλύτερης γυναικείας οργάνωσης Πανελλαδικά, της ΟΓΕ.

Στον χαιρετισμό της η Βέρα Παργιανού εκ μέρους του ΔΣ, αναφέρθηκε στον σχεδιασμό και στις δραστηριότητες του Συλλόγου το επόμενο διάστημα με αφορμή και την 5μηνη καμπάνια της ΟΓΕ, για τα σύγχρονα δικαιώματα της γυναίκας στην εργασία, στη μητρότητα και στον ελεύθερο χρόνο, που ξεκινά την 1η Μάρτη. 

Αναφέρθηκε επίσης στην αναγκαιότητα η γυναίκες του καθημερινού μόχθου της περιοχής του Κιλκίς, εκείνες που δουλεύουν στα εργοστάσια και σε άλλους χώρους του νομού, σχολεία-παιδικούς σταθμούς-υπηρεσίες,οι γυναίκες του μικρομάγαζου, οι κοπέλες που σπουδάζουν στο ΤΕΙ και στον ΟΑΕΔ, οι αγρότισσες, οι γυναίκες συνταξιούχοι, οι μωρομάνες, να γνωρίσουν την ΟΓΕ. 

Να γνωρίσουν το γυναικείο ριζοσπαστικό κίνημα, να κάνουν αποφασιστικά το βήμα μπαίνοντας στον συλλογικό αγώνα, να «ενώσουν» τις δυνάμεις τους, με τις αγωνίες του εργατικού και λαϊκού κινήματος, για να διεκδικήσουν τα σύγχρονα δικαιώματά τους, τη ζωή που αξίζει στις ίδιες και στα παιδιά τους.

Τιμώντας την 8η Μάρτη ο Σύλλογος διοργανώνει πλατιά εξόρμηση με ανακοίνωση, την Δευτέρα 6 Μάρτη από νωρίς το πρωί στην πόλη του Κιλκίς και καλεί σε προβολή της ταινίας «Ψωμί και Τριαντάφυλλα» την Τετάρτη 8 Μάρτη στις 18.30 μμ, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.