Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Τροπολογία για την επιδότηση αγοράς πρώτης κατοικίας στους υπαλλήλους που υπηρετούσαν σε παραμεθόριες περιοχές

Δελτίο τύπου Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς
Ψηφίστηκε στη βουλή τροπολογία που αναφέρεται σε ρυθμίσεις θεμάτων που αντιμετωπίζουν υπάλληλοι του Δημοσίου και των Ο.Τ.Α. που υπηρετούσαν σε προβληματικές περιοχές. 

Η τροπολογία αφορά στη ρύθμιση του θέματος της επιδότησης για την αγορά πρώτης κατοικίας στους Δημοσίους Υπαλλήλους και υπαλλήλους Ο.Τ.Α. που υπηρετούσαν σε προβληματική περιοχή. 

Η βουλευτική τροπολογία εντάχθηκε στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών το οποίο συζητήθηκε και ψηφίστηκε την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2017. 

Η τροπολογία αφορά εργαζόμενους και συνταξιούχους Δημοσίους υπαλλήλους που παρέμειναν μια δεκαετία σε προβληματική περιοχή. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν.2085/1992 στις προβληματικές περιοχές κατηγορίας Α΄ ανήκουν οι πρώην Καποδιστριακοί Δήμοι (Αξιούπολης, Γουμένισσας, Δοϊράνης, Ευρωπού, Κιλκίς, Κρουσσών, Μουριών, Πολυκάστρου, Χέρσου και η Κοινότητα Λιβαδίων), ενώ στις προβληματικές περιοχές κατηγορίας Β΄ ανήκουν οι Δήμοι (Γαλλικού και Πικρολίμνης).

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.