Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Συνέχισε με νίκη ο Άρης Παντελεήμονα

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Μια ακόμη νίκη με καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα επικρατώντας αυτή τη φορά εντός έδρας του ΑΕΤΟΥ Κορωνούδας με 3-1 σκορ. 
Δυο τέρματα σημείωσε ο Παναγιωτίδης Πασχάλης στο 25ο και 60ο λεπτό, φτάνοντας τα δεκαοχτώ συνολικά στο πρωτάθλημα, ενώ ένα γκολ «ποίημα» πέτυχε και ο Παπαδόπουλος Σταύρος στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν μετά από επαναφορά της μπάλας από απόκρουση πέναλτι του, εξ ανάγκης τερματοφύλακα του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα στην αναμέτρηση, Παναγιωτίδη Γεώργιου.

Με δέκα τελείωσε την αναμέτρηση η ομάδα μετά την κόκκινη κάρτα, δεύτερη κίτρινη, που δέχτηκε ο Νικολαΐδης Χαράλαμπος λίγο πριν από το τελευταίο σφύριγμα. 

Μετά και το τέλος της δέκατης έκτης αγωνιστικής η ομάδα παρέμεινε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς και συντελεστή 38-19 τέρματα.

Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 15:00 εκτός έδρας με τον Α.Ο.Κ. Πολυκάστρου για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.