Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Γιορτή γραμμάτων και παιδείας του δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στη μνήμη των Τριών Ιεραρχών, βράβευσε τους αριστεύσαντες μαθητές γυμνασίων και λυκείων του Δήμου μας όπως και εκείνους που επέτυχαν την εισαγωγή του σε ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Σε μια σεμνή τελετή που έλαβε χώρα στο πολιτιστικό κέντρο Πολυκάστρου το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου με αθρόα προσέλευση των μαθητών και καθηγητών των σχολείων της περιοχής μας απονεμήθηκαν οι έπαινοι και ένα αναμνηστικό δώρο του δήμου στους αρίστους μαθητές και στους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και στους πρώτους των αριστευσάντων αποφοίτων από ένα βιβλίο του Χρήστου Ίντου για τα 100 χρόνια της Παιονίας.

Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο έργο και τη διδασκαλία των Τριών Ιεραρχών και την σύνδεση της με την Παιδεία και την Εκπαίδευση του Έθνους μας. Η Αριστεία και η προσπάθεια για την επίτευξη της πρέπει να αναγνωρίζεται και να επιβραβεύεται καθώς η κρίση από την οποία διέρχεται η χώρα μας δεν είναι μοναχά κρίση οικονομική αλλά είναι κρίση αξιών και θεσμών, κρίση ηθικής και πολιτισμού.

Την κρίση αυτή τόνισε ο Δήμαρχος, θα ξεπεράσουμε προτάσσοντας τις διαχρονικές αξίες που μας μεταλαμπάδευσαν οι Διδάσκαλοι του Γένους και της εκκλησίας μας, αξίες τις οποίες θα ανακαλύψουμε ξανά γιατί ξεθώριασαν με το πέρασμα του χρόνου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριος, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου , οι αντιδήμαρχοι κ. Ευθυμιάδης, κ. Αδαμόπουλος και κ. Παπαδοπούλου, ο Πρόεδρος ΔΕΥΑΠ κ. Τζούρτζος, ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. κ. Δεβετζόπουλος, ο Πρόεδρος επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Μπάρπας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Ανθρακίδης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Σιωνίδης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παμποράκης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φράγκος, ο Πρόεδρος Δ.Κ. Πολυκάστρου κ. Γκατίδης, ο Διοικητής Πυροσβεστικής κ. Γκαντίδης, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Καραμισάκη, ο εφημέριος Ι.Ν. Αγίας Τριάδοος Πολυκάστρου Αρχιμανδρίτης Δωρόθεος, οι διευθυντές των γυμνασίων και λυκείων του Δήμου Παιονίας και πλήθος μαθητών και γονέων.

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η εντεταλμένη σύμβουλος επί των πολιτιστικών του Δήμου Παιονίας κ. Δούμου και κεντρική ομιλήτρια η κ. Άννα Αγοραστίδου, διευθύντρια του Λυκείου Ευρωπού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.