Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

"Σας ευχαριστούμε γιατί δεν υπολογίζετε την προσφορά σας με όρους κέρδους"

Υπογράφει η
Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Το Δ. Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά την οικογενειακή επιχείρηση αξεσουάρ αυτοκινήτων «Carner» και AUTO GS,  Γ. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ, CARNER A.E. ΑΞΕΣΟΥΑΡ - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων - Προέκταση Μαιάνδρου, Άνωθεν Περιφερειακού, 570 13 Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης  για τη δωρεά μπαταρίας και φωτοβολταϊκού για το φωτισμό του συλλόγου.

Από σήμερα ο σύλλογος έχει μια πηγή ενέργειας με μια μπαταρία αυτοκινήτου και ένα φωτοβολταϊκό σύστημα με ενεργειακή επάρκεια.

Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα στο σύλλογο με αίσθημα κοινωνικής συμμετοχής και ευθύνης προσφέροντας τις υπηρεσίες σας χωρίς να προσδοκάτε κάποιο αντάλλαγμα.

Σας ευχαριστώ γιατί πάνω από όλα είστε άνθρωποι και δεν υπολογίζετε την προσφορά με όρους κέρδους.

Σας ευχαριστώ επίσης διότι σε μια εποχή απάνθρωπης εμπορευματοποίησης των διαπροσωπικών σχέσεων, στέκεστε δίπλα στο σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς εκτιμώντας την κοινωνική του προσφορά και την εθελοντική συνεισφορά των μελών του.

Σας ευχαριστώ, γιατί η αγάπη σας υπερβαίνει τους κανόνες του εμπορίου που συνδέει την προσφορά με το κέρδος.

Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μας, σας ευχαριστώ που είστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.