Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Με διακρίσεις και αισιοδοξία η γιορτή του ΓΑΣ Κιλκίς (Φωτογραφίες)

Μέσα ευχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας των τμημάτων του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Κιλκίς στο "Κτήμα των Ευχών", την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017.

Η μεγάλη αθλητική οικογένεια του ΓΑΣΚ ήταν εκεί για να τιμήσει τον ιδρυτή της και πρώην Δήμαρχο Κιλκίς Αναστάσιο Αμανατίδη όταν το 1980 έθετε τα θεμέλια ενός Συλλόγου που έμελλε να αποτελεί έναν άξιο πρεσβευτή του τόπου μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Την βράβευση έκαναν ο πρόεδρος του ΓΑΣΚ κ. Παναγιώτης Λαπατίνας και οι πρώην Πρόεδροι κ.κ. Π. Καρβουνίδης, Γ. Κωνσταντινίδης και Κ. Βιολιτζής με τον κ. Αμανατίδη να εξιστορεί την πορεία της ίδρυσης αναφερόμενος και στους πολύτιμους συνεργάτες του όπως οι αείμνηστοι Νίκος Χαλκίδης και Λευθέρης Ναβροζίδης.

Η Διοίκηση βράβευσε επίσης την ομάδα του beach handball για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο ευρωπαικό πρωτάθλημα με προπονητή τον Γιάννη Λαζαρίδη ενώ τίμησε για την πολυετή προσφορά του τον παλαίμαχο αθλητή της χειροσφαίρισης Νίκο Ασλανίδη. 

Βράβευσε επίσης τον αθλητή της πάλης Ασύγκριτο Μουρατίδη καθώς και τους πανελληνιονίκες του Τμήματος Κλασσικού Αθλητισμού Αλέξανδρο Αλέρου, Παναγιώτη Αρβαντίδη, Σωτήρη Τάλο, Γιάννη Χαραλαμπίδη και Παναγιώτη Μουτσουρίδη.

Τους απολογισμούς των Τμημάτων έκαναν για την Χειροσφαίριση ο Κώστας Βιολιτζής, για την Πάλη ο Γιάννης Χαλκίδης, για την Ποδηλασία ο Κυριάκος Κυζιρίδης και για τον Στίβο ο Κώστας Μηναρετζής.

Συγχαρητήριες ευχές και την αυτονόητη στήριξη τους στις δραστηριότητες του Συλλόγου εξέφρασαν με σύντομους χαιρετισμούς τους οι Βουλευτές του Νομού κ.κ. Θ. Παραστατίδης, Γ. Γεωργαντάς και Χρ. Χατζησάββας, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Σισμανίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Κιλκίς κ. Λ. Παζαρτζικλής, η Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού κα. Κ. Ζιούτα ενώ παρέστησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Κιλκίς κ. Αν. Μανουσαρίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δ. Κυριακίδης, Ν. Ταχτσίδης, Γ. Μπαλάσκας, ο εκπρόσωπος της 71ης Ταξιαρχίας Υπολοχαγός κ. Κατερής, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Χαραμπίδης, o Γεν. Γραμματέας του Δήμου κ. Γ. Γαβριηλίδης, το μέλος της Διοίκησης του ΕΒΕ κα. Κολεσιώτου, το μέλος της Δ.Κ. Κιλκίς κ. Καρυοφύλλης, ο κ. Παπανικολάου κ.α.

Οι διακρίσεις των αθλητών σκορπίζουν την υπερηφάνεια στους Κιλκισιώτες και αποτελούν την κινητήριο δύναμη των ανθρώπων του αθλήματος να συνεχίσουν την προσπάθεια της προσφοράς για να συνεχίσει ο ΓΑΣΚ να χαρίζει περισσότερες επιτυχίες.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Χρήστος Καναρόπουλος.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.