Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Διάκριση μαθήτριας του Δημοτικού Σχολείου Δροσάτου Κιλκίς

Ανακοίνωση Δημοτικού Σχολείου Δροσάτου
Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, στους χώρους του Κολεγίου Δελασάλ, διεξήχθη η Γ΄ φάση (και τελική  του 4ου Διαγωνισμού Ορθογραφίας «Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα» για μαθητές/μαθήτριες της Ε΄ και Στ΄ Τάξης, όλων των Δημόσιων και Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που προκήρυξε το Δημοτικό Σχολείο Δελασάλ. 


Οι μαθητές, που συμμετείχαν, διαγωνίστηκαν προφορικά στην ορθογραφία, τον συλλαβισμό και την αναγνώριση της γραμματικής λειτουργίας λέξεων, οι οποίες επιλέχθηκαν με κλήρωση από τράπεζα λέξεων των διοργανωτών (βασισμένη στην ύλη των αντίστοιχων τάξεων ). 

Για την ιστορία οι προηγούμενες δύο φάσεις της διαδικασίας είχαν λάβει χώρα στα σχολεία των συμμετεχόντων.

Η μαθήτρια της Στ΄ Τάξης Δημητριάδου Ιωάννα του 2/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Δροσάτου διακρίθηκε καταλαμβάνοντας την 3η θέση. Μας έκανε όλους περήφανους (την οικογένειά της, δασκάλους, συμμαθητές/συμμαθήτριες, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων).

Οι δάσκαλοι κι οι συμμαθητές/συμμαθήτριες της την συγχαίρουν γι’ αυτήν την επιτυχία και της εύχονται κι άλλες διακρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.