Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Το αποκριάτικο παιδικό πάρτυ του Αίαντα Κιλκίς στο Κτήμα των Ευχών

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Στο αποκριάτικο παιδικό πάρτυ όλου του Αίαντα στο Κτήμα των Ευχών, συμμετείχε φυσικά και το τμήμα Πετοσφαίρισης. Στην πολύ όμορφα στολισμένη και άνετη αίθουσα, σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, τα πιτσιρίκια απόλαυσαν τη μουσική, το χορό και τα παιχνίδια που οργάνωσαν οι μασκαρεμένοι προπονητές του Συλλόγου που αν και «ερασιτέχνες» - διασκεδαστές τα κατάφεραν μια χαρά, με πρωτο-διασκεδαστή τον γεννημένο παιδαγωγό Χρήστο Μελίδη. 

Στις χαρούμενες φατσούλες αποτυπώθηκαν πολύχρωμα αποκριάτικα θέματα από την καλλιτέχνη του face painting Χαρούλα Ραβιανοπούλου.

Στη γιορτή παραβρέθηκαν φυσικά ο στυλοβάτης του Συλλόγου κ. Αλέξανδρος Παυλίδης , η πρόεδρος κ. Έφη Βασιλειάδου αλλά και οι προπονητές όλων των τμημάτων.

Το σέρβις του καταστήματος που είναι και χορηγός της ομάδας Βόλεϊ του Αίαντα, πολύ καλό και γι’ αυτό ευχαριστούμε πολύ τον κ. Παναγιώτη Βασιλειάδη και την κ. Βασιλική Τριανταφυλλίδου.

Όλοι οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν τον καφέ, το χυμό και τα βουτήματα που περιλαμβάνονταν στην τιμή της πρόσκλησης. Ευχαριστούμε τους γονείς, τις μικρές και μεγάλες μας αθλήτριες αλλά και τους προπονητές μας για την κεφάτη παρουσία τους, ελπίζουμε να περάσατε όλοι πολύ ωραία!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου