Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Ήττα για μάθημα για την ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Ήττα για μάθημα γνώρισε η Β ομάδα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αλεξάνδρου Κιλκίς, Ελπίδες Κιλκίς. Γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Δόξα Βαπτιστή. 

Σε παιχνίδι που έγινε στον Βαπτιστή με την τοπική Δόξα, ο νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε αυτή την φορά την μικρότερη ηλικιακή ομάδα της πόλης αφού η κακές εκτελέσεις και η κακές επιλογές της τελευταίας στιγμής είχαν συνέχεια, με αποτέλεσμα οι νεαροί ποδοσφαιριστές να δώσουν το δικαίωμα στην τοπική ομάδα να πετύχει δυο τέρματα τις δυο και μοναδικές φορές που επισκέφτηκε τα καρέ του Ορμανίδη. 

Το πρώτο στο 47’ σε αντεπίθεση και το δεύτερο στο 50’ μετά από εκτέλεση κόρνερ και κόντρα μέσα στην περιοχή τερματοφύλακα. Εκτός από τις κακές εκτελέσεις οι «μικροί» είχαν να αντιμετωπίσουν τον εξαιρετικό αειθαλή τερματοφύλακα τον γηπεδούχων Μαυρόπουλο Η. αφού επενέβη σωτηρία με δύσκολες αποκρούσεις στο 15’ του Μαυροκεφαλίδη , 25’ Μαχμουτάι, 40’&64’ Μπαλάσκα, 75’ Ζαφειρόπουλου & 80’ Κερτούκα. Στα θετικά του παιχνιδιού που ήταν ένα πολύ καλό μάθημα, η αγωνιστικότητα που κατέθεσαν οι πιτσιρικάδες, προσπαθώντας μέχρι το τελευταίο λεπτό να πετύχουν το καλύτερο παίζοντας και πιέζοντας κυριολεκτικά μέσα στην περιοχή τους , τους αντιπάλους, όπως και η πολύ καλή πρώτη εμφάνιση του γεννημένου 2002, Β. Νικολαΐδη, ενώ ακόμη μια θετική πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο επίσης συνομήλικος Πιπερίδης Γ. Δείγμα οτι θα πλαισιώσουν δυναμικά τους υπόλοιπους μαζί με αυτούς που θα αγωνιστούν στο μέλλον και όλοι τους από τα σπλάχνα της Ακαδημίας. 

Επόμενο παιχνίδι των Ελπίδων την Κυριακή 05/02/17 & 15:00 στην Ευκαρπία με τους Λύκους Αναβρυτού.

Σύνθεση : Ορμανίδης , Χατζηβασιλείου , Μαργαριτόπουλος , Ανανιάδης , Κερτούκα , Μαυροκεφαλίδης (68’ Πιπερίδης),Αμανατίδης , Μπαλάσκας ( 78’ Νικολαΐδης) , Μαχμουτάι , Γεωργιάδης ( 46’ Ζαφειρόπουλος ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.