Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Ετήσια έκθεση εικαστικών παιδικών τμημάτων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, τα εγκαίνια της καθιερωμένης ετήσιας έκθεσης ζωγραφικής των Εικαστικών Παιδικών τμημάτων της ΤΕΧΝΗΣ, στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» του φορέα.

Οι επισκέπτες έμειναν εντυπωσιασμένοι από την έντονη εκφραστικότητα, αμεσότητα και ζωντάνια που αποτύπωσαν στις ζωγραφιές τους οι μικροί μαθητές της ΤΕΧΝΗΣ, πάντα με τις οδηγίες των υπεύθυνων δασκάλων τους, της παιδαγωγού Κικής Βέλκου και του εικαστικού Νικόλα Μπλιάτκα.

Στην έκθεση φιλοξενούνται επίσης, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση εκ μέρους της ΤΕΧΝΗΣ, και έργα παιδικής ζωγραφικής από όλο τον κόσμο που έχουν βραβευτεί στον πρόσφατο 18ο Διεθνή Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής στη Nova Zagora της Βουλγαρίας.

Στον εν λόγω Διαγωνισμό συμμετέχουν κάθε χρόνο και μαθητές της ΤΕΧΝΗΣ. Στους μαθητές που διακρίθηκαν στον περσινό διαγωνισμό, την ημέρα των εγκαινίων επιδόθηκαν τιμητικά διπλώματα. Ειδικότερα, με διπλώματα διακρίθηκαν οι: Κυριακίδου Ειρήνη 9 ετών, Τσιμπούκας Αλέξανδρος 11 ετών, Καϊμακτσής Βαγγέλης 10 ετών, Ελευθεριάδου Αφροδίτη 8 ετών και Στρατηγούσης Παναγιώτης 8 ετών. Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, για τις πολύ σημαντικές διακρίσεις τους, επέδωσε και στους 5 μαθητές της από ένα αναμνηστικό δώρο.

Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ και με ένα πολύ ξεχωριστό διαδραστικό παιχνίδι, όπου οι μικροί μαθητές έδωσαν την ευκαιρία στους μεγάλους να δοκιμάσουν τις ζωγραφικές τους ικανότητες!

Η έκθεση είναι επισκέψιμη και για σχολεία, μετά από συνεννόηση στα τηλέφωνα: 23410 24217 και 6944 244761.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 20 Φεβρουαρίου 2017. Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 10π.μ.-12μ. και 4-8μ.μ. και Κυριακή 6-8μ.μ.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου