Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Καλπάζει για τον τίτλο ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Αν και στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου μέρους ο Κιλκισιακός έπαιξε με παίκτη λιγότερο, εντούτοις η ομάδα του Μάκη Δανδίκα τα πήγε και πάλι περίφημα κερδίζοντας με 3-0 τον Επτάλοφο. Με αυτή τη νίκη ο ΑΟΚ έφτασε τις 16 σε 17 ματς (έχει και μια ισοπαλία) τις εννιά συνεχόμενες και κράτησε για 14ο στη σειρά ματς απαραβίαστη την εστία του, συνεχίζοντας αυτό το ασύλληπτο ρεκόρ.

Καλά μπήκαν οι γηπεδούχοι που είχαν δύο σουτ με τους Βαχανελίδη και Σαπανίδη τα οποία μπλόκαρε ο Αλεξανδράκης. Στο πρώτο εικοσάλεπτο ο Κιλκισιακός είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον ΠΑΟΝΕ να ψάχνει κάποια καλή αντεπίθεση.

Στο 23' έπειτα από στατική φάση ο Κάργας πήρε τη κεφαλιά με τη μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αβραμίδη. Δύο λεπτά αργότερα οι Σαπανίδης, Νικολαΐδης και Μπελίτσας έκαναν ένα ωραίο τρίγωνο και ο τελευταίος χωρίς πρόβλημα από το ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ.

Στο 36' ο Επτάλοφος θα μπορούσε να ισοφαρίσει αλλά ο Αουρέλ Κόλα καθυστέρησε και ο Αβραμίδης έδιωξε σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νικολαΐδης έβγαλε μόνο του τον Μπελίτσα που πλάσαρε από πλάγια, με τον Αλεξανδράκη να αντιδρά σωστά.

Στο 53' είχαμε την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Σαπανίδη σε μια μονομαχία που είχε με τον Φώτη Κόλα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα όμως, ο Κιλκισιακός δε πτοήθηκε, εκμεταλλευόμενος την άριστη φυσική του κατάσταση, αλλά και το ότι ο Μπελίτσας ήταν ξανά στη μέρα του.

Εκτέλεση φάουλ στο 69' από τον έμπειρο μεσοεπιθετικό και η μπάλα στο αριστερό παραθυράκι για το 2-0. Στο 78' ο Δρόσος μόνος του δε πλάσαρε σωστά. Ο ΠΑΟΝΕ θα μπορούσε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος, όμως ο Αβραμίδης απέκρουσε εντυπωσιακά τη κεφαλιά του Κοτσαμποϊκίδη.

Στο 85' ο Μπελίτσας μπήκε από τα αριστερά στη περιοχή, όμως πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά τον διχτύων. Εν τέλει στο 89' έκλεψε τη μπάλα, την "έσπασε" στον Σαβελίδη που σκόραρε για το 3-0 πετυχαίνοντας το τέταρτό του γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Αβραμίδης, Νικολαΐδης (90' Μίλκας), Ραφαελίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Ευθυμιάδης (46' Πολύζος), Μπελίτσας, Σαπανίδης, Δρόσος, Βαχανελίδης, Σαβελίδης.

ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ:
Αλεξανδράκης, Καλόνικος, Κάργας, Νικολαΐδης (64' Στεφανίδης), Σουμέλας (84' Καρασαρίδης), Ρεμπετισώτης (64' Παντελιάδης), Αγαθαγγελίδης, Φ. Κόλα, Κοτσαμποϊκίδης, Α. Κόλα, Αποστολίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.