Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Γκουντενούδης: "Κύριε Σταυρόπουλε, τιμάτε την Παιονία και την Χώρα μας"

Υπογράφει ο Χρήστος Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας
"Αξιότιμε  Πρόεδρε του Δ.Σ. της Doppler S.A. κύριε Σταυρόπουλε
Εξ αφορμής μίας ακόμη βραβεύσεως της εταιρίας σας, αυτή τη φορά στο διαγωνισμό «Project of the Year 2017» από το έγκριτο αμερικανικό περιοδικό «Elevator World», λαμβάνουμε την τιμή και την χαρά να σας απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Η βράβευσή σας αυτή αναδεικνύει την υγιή επιχειρηματικότητα της περιοχής μας και αποτελεί «παράδειγμα προς μίμηση» για τους νέους επιχειρηματίες του τόπου μας τιμώντας παράλληλα ολόκληρη την επιχειρηματική κοινότητα του Δήμου μας και της Χώρας.

Εισέτι, η αναγνώριση αυτή αποτελεί τιμή για τον τόπο μας στη δεδομένη δύσκολη συγκυρία, επιβεβαιώνοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι η κοπιώδης προσπάθεια ανταμείβεται και αναγνωρίζεται στο παγκόσμιο επιχειρηματικό στερέωμα διαχέοντας τα οφέλη και στην κοινωνία συνεισφέροντας στον εθνικό πλούτο και εξασφαλίζοντας θέσεις εργασίας.

Σας ευχόμεθα στη μακρά και γεμάτη προκλήσεις πορεία που θα ακολουθήσει να έχετε κι άλλες τέτοιες επιτυχίες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.