Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς: "Ένα ακόμη πλήγμα για το νομό μας"

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Ο Νομός μας υφίσταται ένα ακόμη πλήγμα από την ανίκανη πολιτικά και επιχειρησιακά Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Αυτήν τη φορά, με υπουργική απόφαση καταργούνται τέσσερα αστυνομικά τμήματα του Νομού Κιλκίς και συγχωνεύονται δύο τμήματα συνοριακής φύλαξης, παρά τις εδώ και καιρό ρητώς εκπεφρασμένες και δικαιολογημένες ενστάσεις των τοπικών θεσμικών παραγόντων προς τους Κυβερνώντες.

Η απόφαση αυτή είναι απαράδεκτη καθώς αγνοεί τις θέσεις και απόψεις των τοπικών παραγόντων και των κατοίκων, αλλά πρωτίστως την κρίσιμη γεωγραφικά θέση του νόμου μας και το ρόλο που αυτός διαδραμάτισε και διαδραματίζει στο προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα.

Ξεχνούν οι κυβερνώντες ότι ο τόπος αυτός, από τη δική τους ανικανότητα και ανεπάρκεια, έχει υποστεί τις μεγαλύτερες ροές μεταναστών και προσφύγων σε ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα, γεγονός που θα έπρεπε να τους έχει καταστήσει περισσότερο σοβαρούς και υπεύθυνους στη λήψη ανάλογων αποφάσεων.

Φαίνεται ότι ο Νομός Κιλκίς δεν είναι πολιτικά αρεστός στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, και το επιδεικνύουν με κάθε ευκαιρία.

Να γνωρίζουν όμως ότι ο πολιτικός τους χρόνος τελειώνει και πολύ σύντομα οι πολίτες τους τόπου αυτού μαζί με τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού θα τους στείλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.