Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Τιμήθηκαν οι αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς

Στα Λουτρά Πόζαρ στην Αριδαία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, η βράβευση των Πανελληνιονικών στίβου του 2016 της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας με την συμμετοχή αθλητών, προπονητών, γονέων και παραγόντων του αθλητισμού αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

Την τελετή συνδιοργάνωσαν η τοπική ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αλμωπίας και παρευρέθηκαν η βουλευτής και πρώην υπουργός Θεοδώρα Τζάκρη, ο δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Μπίνος και από τον ΣΕΓΑΣ το μέλος του Δ.Σ. Δημήτης Αποστολόπουλος και ο τεχνικός σύμβουλος ανάπτυξης Χρήστος Χρυσοστομίδης.

Βραβεύτηκαν συνολικά 42 αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια στις διεθνείς διοργανώσεις και στα Πανελλήνια πρωταθλήματα του στίβου και μεταξύ αυτών και πέντε αθλητές του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς.

Οι Σωτήρης Τάλος, Γιάννης Χαραλαμπίδης, Παναγιώτης Αρβανιτίδης και Παναγιώτης Μουτσουρίδης, που ως μέλη της ομάδας σκυταλοδρομίας 4Χ100 μ πήραν το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων στα Τρίκαλα και ο Αλέξανδρος (Σάκσες) Αλερού που ήταν Πανελληνιονίκης στα 600 μ της κατηγορίας Παμπαίδων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Καβάλας.

Στην τελετή παραβρέθηκαν από τον ΓΑΣ Κιλκίς το μέλος του ΔΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας & Αντιπρόεδρος του ΓΑΣΚ Γιώργος Κωνσταντινίδης , ο προπονητής των αθλητών Κώστας Μηναρετζής αλλά και γονείς & φίλοι των αθλητών που τιμήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.