Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Χατζησάββας: "Δίκαιος ο αγώνας των αγροτών"

Δήλωση Χ. Χατζησάββα
"Ως βουλευτής του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δηλώνω την στήριξη μου στην νέα αγωνιστική προσπάθεια των αγροτών.  Ο Αγώνας τους θα πρέπει να στηριχτεί από όλες τις επαγγελματικές ομάδες και να απαιτηθεί όλα όσα ζητούν οι αγρότες να δοθούν και σε όλους τους υπόλοιπους Έλληνες. 

Ο πρωτογενής τομέας είναι απαραίτητος για την επιβίωση ενός κράτους. Τον εξαθλίωσαν και πάνε να τον εξοντώσουν. 

Ο αγώνας όμως θα πρέπει να γίνει στοχευμένα εκεί που το υδροκέφαλο κράτος των Αθηνών μπορεί να “ακούσει” και όχι στους επαρχιακούς δρόμους της περιφέρειας. 

Θα πρέπει επίσης να προσέξουν να μην "πουληθεί" ξανά ο αγώνας τους με δέκα τρακτέρ του ΠΑΜΕ(ΚΚΕ) να κάνουν Τσίρκο - Φιέστα, κατόπιν συμφωνίας, στην πλατεία συντάγματος ως βαλβίδα αποσυμπίεσης του συστήματος.

Δηλώνω επίσης την αντίθεση μου στην επιβολή ποινών και δημιουργία δικογραφιών σε αγρότες που διεκδικούν τα δικαιώματα τους. 

Όλοι οι Έλληνες Εθνικιστές πρέπει να στηρίξουν τον αγώνα των Αγροτών, τον αγώνα όποιου τολμάει να βγει να φωνάξει για τα δίκαια αιτήματα του."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.