Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια, πόσο μάλλον η εσκεμμένη ημιμάθεια

Υπογράφει ο Οδυσσέας Μπαγκατουρίδης
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Μετά την καταγγελία της οριακής πλειοψηφίας το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, αποδομείται ο ρόλος τους καθώς καταγγέλουν ουσιαστικά μια πράξη αποκατάστασης της νομιμότητας. 


Επίσης, επιβεβαιώνει την προβληματική λειτουργία του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων το οποίο δρα ως όργανο ορισμένων και όχι με γνώμονα το καλό όλων των εργαζομένων.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και της κοινής λογικής, παραθέτω τα κάτωθι:

➤ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - Νόμος υπ’αριθμ: 4369 (ΦΕΚ Τεύχος Πρώτο Αρ. Φύλλου 33/27.02.2016)


Αναπλήρωση προϊσταμένων οργανικών μονάδων - Αριθ. Πρωτ.: ΔΙΔΑΔ/Φ.35.46/2257/οικ.26574/14.10.2016

ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Κατάταξης των υπαλλήλων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς σε μισθολογικά κλιμάκια του Ν.4354/2015 και σε βαθμούς του Ν.4369/2016 - Αρ. πρωτ.: Α/10852,10853,6286/30.12.2016

Βάσει των ανωτέρω η διοικήτρια του Νοσοκομείου Κιλκίς, κ. Μαρία Βλάχου, προέβη σε μια καθόλα νόμιμη πράξη, η οποία αποκαθιστά την νομιμότητα, εφαρμόζοντας την ισχύουσα νομοθεσία και αποδίδοντας το δίκαιο μεταξύ των υπαλλήλων.

Το καίριο ερώτημα που προκύπτει είναι: Το ΔΣ του Σωματείου των Εργαζομένων, και συγκεκριμένα η οριακή πλειοψηφία που υπογράφει και την καταγγελία, είναι υπέρ της εφαρμογής της κατάταξης των υπαλλήλων στις θέσεις ευθύνης του νοσοκομείου στο ακέραιο ή υπέρ της αυθαιρεσίας των αναθέσεων;

Η διοίκηση του νοσοκομείου με υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους εργαζομένους θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την εφαρμογή της νομιμότητας και της δικαιοσύνης. Οφείλει ως δημόσιος οργανισμός να λειτουργεί ως παράδειγμα. Το οφείλει στους εργαζομένους του αλλά και σε όλους τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.