Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Νέα απώλεια για τις Ελπίδες Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με νέα ήττα συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β´ κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς για την μικρότερη ηλικιακή ομάδα του νομού μας. Οι Ελπίδες Κιλκίς γνώρισαν την ήττα από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος Λύκους Αναβρυτού με 3-1. 

Σε ένα παιχνίδι που οι πιτσιρικάδες είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό αν και προηγήθηκαν στο 17’ με τον Μπαλάσκα. 

Οι χαμένες ευκαιρίες του σκόρερ στο 34´, του Παπαδόπουλου στο 45’+ και το χαμένο πέναλτι του Ανανιάδη στο 49’, σε συνδυασμό με την ευστοχία των Λύκων σε δυο στατικές φάσεις στο 27’ & 56’ με φάουλ από τον έξω δεξιά διάδρομο και κεφαλιά από την μικρή περιοχή, ήταν αρκετές να δώσουν το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. 

Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 90+ με πέναλτι και όταν οι πιτσιρικάδες προσπαθούσαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Επόμενο παιχνίδι για τις Ελπίδες Κιλκίς, την Κυριακή 12/2/17 στην Κορωνούδα με τον τοπικό Αετό.

Η Ακαδημία συγχαίρει την νεοσύστατη ομάδα των Λύκων Αναβρυτού για την νίκη τους.

Σύνθεση: Ορμανίδης, Χατζηβασιλείου, Μαργαριτόπουλος, Ανανιάδης, Κερτούκα, Λαζαρίδης (70’ Νικολαΐδης ), Παπαδόπουλος, Αμανατίδης (85’ Πιπερίδης ), Μπαλάσκας, Μαχμουτάι, Ζαφειρόπουλος (55’ Μαυροκεφαλίδης ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.