Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Κιλκίς: Οι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι έκοψαν την πίτα τους

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Στην φετινή συνεστίαση του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, εκτός από την κοπή της πίτας και την απονομή πλακετών σε συναδέλφους ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου και εκλεγμένα στο Δ.Σ., έγινε ταυτόχρονη εκλογή αντιπροσώπων για την Π.Ο.Π.Σ., σύμφωνα με την αριθ. 01/05-01-2017 απόφαση του Δ.Σ.

Στην σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος Στράτος Ξηρουδάκης, αφού ευχαρίστησε και από μέρους όλου του Δ.Σ. τους παρευρισκόμενους συναδέλφους, τους τιμώμενους και τους φίλους, ευχήθηκε ένα ειρηνικό και καλότυχο με υγεία 2017.

Επίσης ενημέρωσε για θέματα συνταξιοδοτικά και ενέργειες του Συλλόγου, όπως την απόφαση για αγορά ενός απινιδωτή αξίας 980 ευρώ και την τοποθέτηση του στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς, τις επιτυχημένες εκδρομές, την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης για τους θανόντες συναδέλφους, την απόφαση για ομιλία με θέμα υγείας, την προετοιμασία για τα εγκαίνια του γραφείου μας μέσα στον Μάιο κ.λπ.

Η Ειδική Γραμματέας και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου διάβασαν το βιογραφικό κάθε τιμώμενου και γινόταν η απονομή στους: Πάγκο Παναγιώτη (μετά θάνατον) παρέλαβε ο υιός του Αλέξανδρος, Σταυρούλη Ιωάννη, Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο, Παπαδόπουλο Ευριπίδη, Κελίδη Νικόλαο, Μελεκίδου Ειρήνη, Τσαχουρίδη Βασίλειο και Σαμουργιαννίδη Παντελή.

Στη συνέχεια το μέλος του Συλλόγου μας Παπά Γιώργης Αλεβιζάκης με τους ψαλτάδες μέλη μας Αβραμίδη Αναστάσιο και Σταυρούλη Ιωάννη ευλόγησαν τα βασιλοπιτάκια τα οποία μοιράστηκαν στα μέλη μας και σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Τυχερή της βραδιάς, η συναδέλφισσα Κακαβέλα Ελισάβετ που κέρδισε μια χρυσή λίρα, προσφορά ανώνυμου μέλους μας που ευχαριστούμε δημόσια. Επίσης ευχαριστούμε τη συναδέλφισσα Κακαβέλα Ελισάβετ που πρόσφερε 100 ευρώ στο Σύλλογο.

Δύο τυχεροί από τους παρευρισκόμενους φίλους κέρδισαν από έναν πίνακα του ΚΕΕΘΑ ΙΘΑΚΗ προσφορά του Συλλόγου μας.

Επίσης άλλοι δυο τυχεροί κέρδισαν από ένα βιβλίο "Ιστορία του Κιλκίς", προσφορά του κου Όθωνα Γραμματικόπουλου τον οποίο και ευχαριστούμε.

Στην σύντομη εκλογική διαδικασία που ακολούθησε, η εφορευτική επιτροπή δια του Προέδρου της ανακοίνωσε μεγαλόφωνα τα αποτελέσματα και τους εκλεγέντες και ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι με λαϊκά, ποντιακά και θρακιώτικα μέχρι αργά το απόγευμα.

Καταγράφοντας κάθε χρόνο και μεγαλύτερη επιτυχία οι συναντήσεις μας, ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι οι συνάδελφοι υπόσχονταν την συμμετοχή τους στα επόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.