Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

4 θέσεις ευρωπαϊκής εθελοντικής υπηρεσίας στη Μεγάλη Βρετανία

Ανακοίνωση You in Europe
To You in Europe, σε συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους κοινωνικούς οργανισμούς της Μεγάλης Βρετανίας, το Leonard Chesire Disability, σε προσκαλούν να εργαστείς εθελοντικά υποστηρίζοντας άτομα με αναπηρία, σε κάποια από τις παρακάτω θέσεις, με όλα τα έξοδά σου πληρωμένα.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Erasmus+ και καλύπτει 100% διαμονή, διατροφή και τα έξοδα ταξιδίου άφιξης-αναχώρισης καθώς και πλήρη ιατροφαρμακευτική ασφαλιστική κάλυψη, ενώ στους εθελοντές δίνεται και ένα συμβολικό μηνιαίο ποσό (pocket money) για τα προσωπικά τους έξοδα.

H λήξη προθεσμίας για τους Έλληνες υποψήφιους είναι μέχρι τις 10 Μαρτίου (και όχι 28 Φεβρουαρίου όπως αναγράφεται στις ανακοινώσεις)

Για το Sheffield:
https://europa.eu/youth/volunteering/project/1436_en

Για το Farnham:
https://europa.eu/youth/volunteering/project/1439_en

Για το Norwich:
https://europa.eu/youth/volunteering/project/1451_en

Για το Edimburgh:
https://europa.eu/youth/volunteering/project/1464_en

Εάν είσαι 18-30 ετών και σε ενδιαφέρει να περάσεις 12 αξέχαστους μήνες στη Μεγάλη Βρετανία Αγγλία προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και αποκτώντας σημαντικές δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη, στείλε μας το βιογραφικό σου καθώς και ένα motivation letter όπου θα εξηγείς τους λόγους για τους οποίους θέλεις να συμμετέχεις στο συγκεκριμένο πρόγραμμα στο emailkatarzyna.stepien@leonardcheshire.org με κοινοποίηση στο youineurope.evs@gmail.com Προθεσμία υποβολής βιογραφικών: 10 Μαρτίου 2017.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!: Και το βιογραφικό και to motivation letter πρέπει να είναι στα ΑΓΓΛΙΚΑ, επισυναπτόμενα σε μορφή .doc ή .pdf. Στον τίτλο του email να γράφεις “EVS 2018, το όνομά σου και την πόλη της επιλογής σου” πχ “EVS 2018, PAPADOPOULOU MARIA – NORWICH”.

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό φιλοξενίας:
https://www.leonardcheshire.org/ 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση, μη διστάσεις να μας βρεις στο youineurope.evs@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.