Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 4η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών "FOOD EXPO 2017"

Στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στην 4η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών "FOOD EXPO 2017" που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Μαρτίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο ATHENS METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα.

Η συμμετοχή της Π.Κ.Μ θα πλαισιωθεί από γαστρονομική εκδήλωση με στόχο την ανάδειξη και προώθηση των τοπικών παραγόμενων στην εδαφική της επικράτεια προϊόντων . Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση τροφίμων και νέων προϊόντων με κορυφαία την ανάδειξη της Μεσογειακής Κουζίνας από καταξιωμένους chefs στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ‘’ Mediterranean Food Experience ‘’.

Θα γίνει δικτύωση και γνωριμία των επαγγελματιών του κλάδου των τροφίμων και ποτών από την Ελλάδα και τον Διεθνή χώρο με τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα με σκοπό να ενημερωθούν οι καταναλωτές για τα πιστοποιημένα προϊόντα της Περιφέρειάς μας και να αναδειχθούν, να προβληθούν και να προωθηθούν σε νέες αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού τα μοναδικά ποιοτικά αγροδιατροφικά προϊόντα που προσδιορίζουν την ισχυρή ταυτότητα του πρωτογενή τομέα της Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από τις 10/2/2017 στα e-mail: g.karali@pkm.gov.gr και dao@pkm.gov.gr ή στα fax 2310989348.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Γλυκερία Καραλή στο τηλέφωνο 2310910445, και στον κ. Τριαρίδη Ευστάθιο, Γεωπόνο της ΔΑΟΚ ΠΕ Κιλκίς στο τηλ 2341350152

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου