Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΑΣΕΠ: Παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις 1.666 θέσεις σε φορείς του Υπουργείου Υγείας

Ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην Προκήρυξη 7Κ/2016 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 14/30-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων εξακοσίων εξήντα έξι (1.666) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας, παρατείνεται μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου 2017.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και την 20η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Δευτέρα.

Περαιτέρω, επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Το πληροφοριακό σύστημα του ΑΣΕΠ, ύστερα από τις εργασίες ενίσχυσής του, ανταποκρίθηκε επαρκώς στην αυξημένη ζήτηση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων της 15ης Φεβρουαρίου 2017, από υποψηφίους της Προκήρυξης 7Κ/2016, και ειδικότερα κατά τις ώρες 20:00 έως 24:00 όπου αυτή κορυφώθηκε.

Ειδικότερα, δεν σημειώθηκε οποιαδήποτε βύθιση αυτού, παρά μόνο μικρές καθυστερήσεις διαχείρισης αιτημάτων πρόσβασης, δικαιολογημένες λόγω της αυξημένης ζήτησης.

Δεδομένου όμως ότι περιορισμένος αριθμός υποψηφίων επικαλέστηκε αδυναμία οριστικοποίησης της ηλεκτρονικής τους αίτησης κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, το ΑΣΕΠ, τηρώντας τη δέσμευσή του για διασφάλιση της συμμετοχής όλων των ενδιαφερομένων υποψηφίων στις διαγωνιστικές του διαδικασίες, προχώρησε στη σύντομη παράταση της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.