Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Κιλκίς: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το 13ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών του ομίλου ΟΤΕ

Δελτίο τύπου  Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία, ξεπερνώντας τις προσδοκίες κοινού και συμμετεχόντων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο, το 13ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών του ομίλου ΟΤΕ. Τη διοργάνωση ανέλαβε το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς με την υποστήριξη της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ.

Συμμετείχαν τα χορευτικά σύνολα των πολιτιστικών κέντρων Αλεξανδρούπολης, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Κοζάνης, Χίου ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς. 

 Περισσότεροι από 150 χορευτές και ξεχωριστά μουσικοχορευτικά ιδιώματα, μας ταξίδεψαν απ’ άκρη σε άκρη της Ελλάδας θυμίζοντας πόσο βαθιά χαραγμένη είναι μέσα μας η παράδοση, το πώς η ψυχή αναθαρρεύει στο άκουσμα της παραδοσιακής μουσικής και πως ακόμα και σήμερα οι παραδοσιακοί χοροί αποτελούν φορείς μεταβίβασης ιστορίας, γνώσεων και αξιών.

Οι χορευτές συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Ειρήνης απ’ όπου με τη συνοδεία οργάνων παρέλασαν προς το Συνεδριακό Κέντρο. Ο κεντρικός δρόμος του Κιλκίς πλημύρισε χρώματα και μουσικές, δίνοντας μια περισσότερο φωτεινή και αισιόδοξη όψη στην πόλη.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του ΠΟ.ΚΕ. ΚΙΛΚΙΣ κ. Χαράλαμπος Παρλαλόγλου, ο αντιδήμαρχος Κιλκίς κ. Τσαντάκης Δημήτριος καθώς και η πρόεδρος της Πολιτιστικής Ένωσης κ. Χριστίνα Νικολέττου που κήρυξε και την έναρξη του φεστιβάλ. Την παρουσίαση έκανε το μέλος του Πολιτιστικού Κέντρου Κιλκίς, κ. Χαρούλα Καραμπίδου. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ. Παραστατίδης Θεόδωρος, ο αντιδήμαρχος κ. Αιμίλιος Νικολαϊδης και η υπεύθυνη εταιρικής επικοινωνίας ΟΤΕ Β. Ελλάδας κ. Τσαμασίρου Ελένη.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίηση της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.