Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Ο Γιώργος Ζερβάκης στο Mylos Club την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017


Η kazandb παρουσιάζει τον Γιώργο Ζερβάκη την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 στο Mylos Club Θεσσαλονίκης.

Το άσβεστο πάθος του Γιώργου Ζερβάκη, το ανεπανάληπτο ταλέντο του, η εντελώς δική του έκφραση και η αμεσότητά του, τον ξεχώρισαν και τον καταξίωσαν από τον πρώτο του κιόλας δίσκο. Είναι ένας άνθρωπος απλός, μετρημένος. Όταν όμως ανεβαίνει στο πάλκο, κυριολεκτικά μεταμορφώνεται και αυτό που συμβαίνει αποτελεί φαινόμενο. 

Μία του λέξη είναι ικανή να προκαλέσει παραλήρημα, μία του δοξαριά είναι ικανή να γεμίσει την πίστα. Όπου κι αν εμφανίζεται το κοινό τον ακολουθεί πιστά, με αποτέλεσμα να δημιουργείται το αδιαχώρητο και το κέφι να παραμένει πάντα αμείωτο μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ο Γιώργος Ζερβάκης κατάφερε να αναβιώσει την κρητική μουσική και να την ταξιδέψει εκτός Κρήτης, ενώ η νεολαία βρήκε τον απόλυτο εκφραστή της.

Σήμερα, συνεχίζει μια επιτυχημένη πορεία με συγκλονιστικές ερμηνείες που ξεχειλίζουν από πάθος, ερωτισμό και πόνο και που μόνο με την χροιά της δικής του φωνής μπορούν να αποδοθούν.

INFO Μύλος Club
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοή Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 22:30 / Ώρα έναρξης: 23:00
Είσοδος με ποτό:12€
Φιάλη: 120€
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310.510081

Στο εισιτήριο δεν περιλαμβάνεται ποτό και είναι μόνο είσοδος θεάματος της συναυλίας, καθώς και δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου.

Σε περίπτωση που θέλετε να εξασφαλίσετε θέση καθημένου πριν την ημερομηνία της συναυλίας μπορείτε να επικοινωνείτε στο: 2310 510081

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.