Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Kinesis Gym Kilkis: Χειμερινές αποδράσεις στον Άγιο Αθανάσιο

Ανακοίνωση Kinesis Gym Kilkis
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym διοργανώνει διήμερη εκδρομή στον παραδοσιακό οικισμό Παλιός Άγιος Αθανάσιος στο (Καϊμάκτσαλαν) η αναχώρηση θα γίνει το Σαββάτο 11 Φεβρουαρίου και η διαμονή θα είναι στο Domotel Neve Mountain Resort & Spa 4*! 

Το ξενοδοχείο Domotel Neve Mountain Resort & Spa 4*, από τα καλύτερα ξενοδοχεία στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο στο Καϊμακτσαλάν είναι μοναδική επιλογή για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να απολαύσουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Η διαμονή στο ξενοδοχείο περιλαμβάνει, διανυκτέρευση, πρωινό και την χρήση του SPA (Sauna, hamam και εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα).

Στο κόστος της εκδρομής συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο από το Κιλκίς προς το ξενοδοχείο και από εκεί και τις δύο μέρες (Σαββάτο και Κυριακή) για το Χιονοδρομικό κέντρο Βόρας και η επιστροφή στο Κιλκίς η οποία θα γίνει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.
Το Κόστος της εκδρομής είναι 60€ κατά άτομο και δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του γυμναστηρίου ενεργά και μη καθώς και οι συνοδοί τους.
Κρατήσεις – πληροφορίες στην γραμματεία του γυμναστηρίου 2341020450

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.