Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Το Kinesis-Gym Kilkis παρών στο επετειακό Bodypump στην Αθήνα

Δελτίο τύπου  Kinesis-Gym Kilkis
Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ η παρουσίαση της 100ης έκδοσης του BODYPUMP. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Les Mills, έγινε παρουσίαση προγράμματος την ίδια ημέρα σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να προπονηθούν ταυτόχρονα.

To Event είχε διάρκεια 4 ώρες ενώ πραγματοποιήθηκαν 10λεπτες παρουσιάσεις και άλλων μαθημάτων της LesMills όπως το BODYCOMBAT, CXWORX, BODYATTACK, SH’BAM και το RPM SPRINT που είχε διάρκεια 30′.

Η ομάδα που παρουσίασε το bodypump 100 στην Ελλάδα αποτελείτο από 11 άτομα επίσημους instructors της LesMills. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη αφού οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 500. Οι εντυπώσεις που άφησε η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν εκπληκτικές όπως επίσης και η άψογη οργάνωση.

Το γυμναστήριο μας Kinesis-Gym είχε την ιδιαίτερη χαρά να συμμετέχει σε αυτή την μεγάλη γιορτή του Fitness. Επιστρέψαμε γεμάτοι εμπειρίες ύστερα από την επαφή μας με μεγάλα ονόματα του fitness και ανανεωμένοι αφού ήμασταν παρόντες σε μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα εκδήλωση. Ελπίζουμε να συνεχιστούν τέτοιου είδους εκδηλώσεις και να μας δίνουν κίνητρο να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.