Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας


Τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας στις 18 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 στο GRAND HOTEL PALACE, Μοναστηρίου 305-307, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Επικύρωση 9ου/16 πρακτικού Δ.Σ. ΠΕΔΚΜ.

2. Κοπή βασιλόπιτας*.

3. Τιμητική διάκριση στον κ. Διαμαντή Μασούτη.

4. Εξοπλισμός Περιφερειακού Ιατρείου Επταλόφου, της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών του Δήμου Κιλκίς.

5. Συντήρηση ιστορικού κτιρίου (1906) του Σχολαρχείου στην Τ.Κ. Εμμανουήλ Παππά, το οποίο λειτουργεί ως Μουσείο του Αρχιστρατήγου της Επανάστασης του 1821 στη Μακεδονία Εμμανουήλ Παππά.

6. Αναβάθμιση ιστοσελίδας ΠΕΔΚΜ.

7. Αναβάθμιση κονσόλας ήχου – εικόνας αίθουσας συνεδριάσεων.

8. Συνεδρίαση Δ.Σ. της ΠΕΔΚΜ στις 27/1/2017 στο Σιδηρόκαστρο.

9. Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για την επανασυγκρότηση της Επιτροπής Καθορισμού Λατομικών Περιοχών Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής (έγκριση).

10.Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της ΠΕ Πιερίας (έγκριση).

11.Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του προκειμένου να γίνει σύγκλιση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Μ.Ε.Θ. (Σ.Ο.Π.Π.-Μ.Ε.Θ.) (έγκριση).

12.Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της ΠΕ Χαλκιδικής (έγκριση).

13. Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας «ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε.» και παροχή εντολής και εξουσιοδότησης εκπροσώπησης της ΠΕΔΚΜ (21/12/2016). (έγκριση)

14.Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για τη συγκρότηση της Επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού έργων του Δήμου Ωραιοκάστρου, προϋπολογισμού άνω του 1.000.000,00 ευρώ για το έτος 2017 (Έχουν δημοπρασία για την ανέγερση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκάστρου στις 24/1/2017) (Έγκριση).

15.Ορισμός εκπροσώπων με τους αναπληρωτές τους για τη συγκρότηση Επιτροπών διαγωνισμού για ανάθεση έργων ΔΤΕΠΕΘ έτους 2017, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016, άρθρο 221, § 8 στην ΠΕ Θεσ/νίκης (έγκριση).

16.Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για τη συγκρότηση της Επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού του έργου «Καθ’ ύψος και κατ’ επέκταση προσθήκες 5ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης – Τριαδίου & Εσωτερικές διαρρυθμίσεις υφιστάμενου κτηρίου» (Α.Μ. 7/16) (Έχει δημοπρασία 10/1/2017) (Έγκριση).

17.Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για να συμμετέχουν στην Επιτροπή διαγωνισμού του άρθρου 221, παρ. 3 & 8 του Ν. 4412/16 «Όργανα διενέργειας διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων» για έργα ΠΕ Σερρών μέχρι 31/12/2017 (έγκριση).

18.Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή διενέργειας Διαγωνισμών των δημοσίων έργων του Α.Π.Θ. για το έτος 2017 (έγκριση).

19.Υπόδειξη ενός εκπροσώπου για τη συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού που θα συνεδριάζει στη Θεσσαλονίκη για έργα του ΟΣΕ προϋπολογισμού που υπερβαίνει το 1.000.000,00 ευρώ για το έτος 2017 (έγκριση).

20.Υπόδειξη ενός εκπροσώπου με το Αναπληρωτή του στην Επιτροπή Διαγωνισμού του έργου «Ανέγερση Λυκείου Διαβατών» του Δήμου Δέλτα Θεσ/νίκης» (έγκριση).

21.Ενημέρωση - Ανακοινώσεις.

*Η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι

Η αλλαγή του χώρου συνεδρίασης έγινε διότι στο οικοδομικό συγκρότημα στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία της ΠΕΔΚΜ, λόγω του παγετού, έχει υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη το σύστημα κλιματισμού (θέρμανση – ψύξη) ενώ έχει προκληθεί ζημία και στο σύστημα ύδρευσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.