Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Παράταση προθεσμίας κατάθεσης δικαιολογητικών για τους δικαιούχους αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου

Από το Τμήμα Εμπορίου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης, της Αντιπεριφέρειας Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται η παράταση έως τις 10 Μαρτίου 2017, του χρόνου κατάθεσης των δικαιολογητικών για τους δικαιούχους αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου, για τις οποίες είχε γίνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος το Νοέμβριο του 2015 από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση που έλαβε το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας και προκειμένου οι δικαιούχοι να καταθέσουν τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, τα οποία δεν συγκέντρωσαν στους προβλεπόμενους χρόνους, χωρίς δική τους υπαιτιότητα στις περισσότερες των περιπτώσεων (κυρίως την έγκριση από το αρμόδιο Υπουργείο για τη χρήση καντίνας), κρίθηκε αναγκαία η παράταση του χρόνου κατάθεσης των δικαιολογητικών Β΄ φάσης από τους δικαιούχους.

Η προηγούμενη προθεσμία έληξε στις 10 Νοεμβρίου 2016 και με τη νέα απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, δόθηκε παράταση του χρόνου υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και την ολοκλήρωση των εκκρεμών αιτήσεων έως τις 10 Μαρτίου 2017.

1 σχόλιο:

  1. Χαχαχα πως γίνεται να εργάζεται κάποιος επαγγελματίας με ελλιπή έγγραφα στο φάκελο και να περνούν και κάποιες άδειες χωρίς να έχουν κατάθεση βιβλίο φόρο τεχνικής μηχανής. Οπότε σε αυτό το θέμα τα κάστρα πέφτουν από μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.