Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Νίκη για τις Ελπίδες του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με νίκη ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος η μικρότερη ηλικιακή ομάδα του Κιλκίς τις υποχρεώσεις της για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Β´ κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς και διατηρήθηκε στην 3η, από τις 4 προνομιούχες θέσεις ανόδου.

Σε ένα παιχνίδι μονόλογο για τους μικρούς ποδοσφαιριστές στο γήπεδο της Ευκαρπίας κέρδισαν με το μικρό σκορ των 2-0 την πολύ καλύτερη ομάδα σε σχέση με το πρώτο γύρο , ομάδα του Θριάμβου Μουριών. 

Το παιχνίδι ήταν ένα επιθετικό και μονόπλευρο κρεσέντο για τους μικρούς όπου πολύ νωρίς προηγήθηκαν με τον Κερτούκα με σουτ από το ύψος του πέναλτι μετά από στατική φάση. Το 2-0 έγινε στο 90+ με άψογη εκτέλεση τε τα τετ από τον Μαυροκεφαλίδη σε αντεπίθεση. 

Καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού με εξαίρεση το τελευταίο 10’ η εστία του Ορμανίδη δεν κινδύνεψε καθόλου παρα το οτι ο νόμος του ποδοσφαίρου δεν λειτούργησε για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές αφού Μιχαηλίδης Γ. 2 φορές, Μπαλάσκας 3 φορές, Μαυροκεφαλίδης & Χατζηιωαννίδης από μια, δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα σε φάσεις μόνοι τους κυριολεκτικά με τον τερματοφύλακα και το σκορ να πιάσει άλλες διαστάσεις. 

Στο παιχνίδι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα αντρών οι γεννημένοι 2002 Χατζηιωαννίδης & Πιπερίδης , παιδιά από τα σπλάχνα της Ακαδημίας του Αλέξανδρου, και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις ενώ αναμένεται πολλοί τις ίδιας ηλικίας να αγωνίζονται στα επόμενα παιχνίδια. 

Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Μαργαριτόπουλου Μ. στο 21’ από άθελη κλωτσιά αντιπάλου στον οπίσθιο μοιραίο ο οποίος όμως αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα. Ο Μαργαριτόπουλος θα ακολουθήσει φυσιοθεραπευτική αγωγή, μετά από την επίσκεψη του στον ορθοπεδικό της Ακαδημίας, και αναμένεται να επιστρέψει μετά από 2-3 εβδομάδες.

Επόμενος αγώνας των Ελπίδων την Κυριακή 29/12/17 στο Βαπτιστή με την τοπική Δόξα.

Σύνθεση : Ορμανίδης , Χατζηβασιλείου , Μαργαριτόπουλος ( 21’ Τσίρκας ), Ανανιάδης , Κερτούκα , Λαζαρίδης , Μαυροκεφαλίδης , Ζαφειρόπουλος (75’ Πιπερίδης ) , Μιχαηλίδης Γ.(65’ Χατζηιωαννίδης ) , Μπαλάσκας , Γεωργιάδης. Ενω την 18αδα συμπλήρωναν οι Σεφερίδης , Τζιτζίδης , Μιχαηλίδης Θ., Νικολαΐδης Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.