Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Θετικό το πρώτο τεστ για τον ΓΑΣΚ, στην ημερίδα κλειστού στίβου της Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Απόλυτα ικανοποιητικό ήταν πρώτο αγωνιστικό τεστ για τους αθλητές του τμήματος κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς που έλαβαν μέρος στην ημερίδα κλειστού στίβου , που διοργανώθηκε το Σάββατο από τον ΣΕΓΑΣ στο κλειστό του “Παλέ ντε Σπόρ” της Θεσσαλονίκης .

Δίχως καμία ιδιαίτερη προετοιμασία, εξ αιτίας των πολύ δυσμενών καιρικών συνθηκών που εδώ και τρεις βδομάδες επικρατούσαν στο Κιλκίς και δεν επέτρεψαν να γίνουν οι ανάλογες προπονήσεις , οι δρομείς ταχυτήτων του ΓΑΣΚ τα κατάφεραν θαυμάσια και έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για τις υποχρεώσεις τους στον ανοιχτό στίβο που αρχίζουν από τον Μάρτιο.

Στό απογευματινό πρόγραμμα του “Παλέ ντε Σπόρ”οι δρομείς ταχυτήτων που αγωνίστηκαν στα 60 μ αξιοποίησαν την ευκαιρία να κάνουν μία δυνατή “προπόνηση” και οι περισσότεροι κατάφεραν να βελτιώσουν ή να πλησιάσουν τις ατομικές τους επιδόσεις. Την καλύτερη επίδοση πέτυχε ο Παύλος Παπαδόπουλος με 7''27, και ακολούθησαν οι Παναγιώτης Αρβανιτίδης 7''41, Παναγιώτης Μουτσουρίδης 7''48, Γιάννης Χαραλαμπίδης 7''51 & Νίκος Καπέτης 7''68.

Στα κορίτσια καλή εμφάνιση έκαναν στα 60 μ κορασίδων τόσο η Αναστασία Καλογιαννοπούλου με 8''74, όσο και η Άννα Ισχνοπούλου με 8''82.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.