Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Ήττα Αλέξανδρου Κιλκίς από τον πρωτοπόρο Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Αλέξανδρος από τον πρωτοπόρο Κιλκισιακό. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ''πλήρωσε'' στο 39' ένα τακτικό λάθος του στο τεχνικό transition από την αμυντική λειτουργία στην επιθετική και ενώ ήταν κάτοχος της μπάλας και δέχτηκε δυο γκολ στις καθυστερήσεις των ημιχρόνων στο 47΄και στο 91'. 

Το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει πάρει άλλη τροπή αν ο Αλέξανδρος στις αντεπιθέσεις του και κυρίως στο 49' με τον Νίκο Βασιλειάδη ήταν πιο αποτελεσματικός απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα που έκανε σωτήρια επέμβαση. 

Ο αντίπαλος ήταν ανώτερος ποιοτικά και σαφώς πιο έμπειρος απέναντι στο νεανικό συγκρότημα του Αλέξανδρου που αγωνίστηκε με 5 ποδοσφαιριστές κάτω των 18ετών. 

Στα θετικά επίσης καταγράφεται και η πολύ καλή απόδοση του νεαρού 15χρονου ‘Ερλι Μπούσδρα ( γεννηθείς το 2002) ο οποίος πήρε φανέλα βασικού και κατάφερε να πείσει με την απόδοσή του και να αφήσει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Διακριθέντες για τον Αλέξανδρο οι πολύ καλοί Ραφαήλ Κωστελίδης και Φώτης Παμπουκίδης.

Σύνθεση : Κωστελίδης, Βασιλειάδης, Σεφερίδης, Ψωμιάδης, Τσιμπούκας, Γιαξής, Ορφανίδης (85’ Μποσταντζίδης), Παμπουκίδης, Ιωαννίδης, Μπούσδρα (46' Ντουντούκης), Αλεξανδρίδης (60' Μπαρχουνταρασβίλι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.