Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Οι Πρωτοχρονιάτικες πίτες του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Με την καθιερωμένη ανάδειξη των τυχερών της νέας χορευτικής χρονιάς ξεκίνησε τα μαθήματά του, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς. Οι δύο πρώτοι τυχεροί αναδείχθηκαν από τα Παιδικά Χορευτικά Τμήματα του Πολυκάστρου, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017. 

Στο μάθημα του Σάββατου παρευρέθηκαν κυρίες-μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς και του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας «Η Ευκράντη», οι οποίες μοίρασαν βασιλοπιτάκια στα παιδιά.

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 θα αναδειχθούν οι τυχεροί ενήλικες χορευτές από τα Τμήματα Πολυκάστρου, ενώ το Σάββατο 28 Ιανουαρίου σειρά έχουν τα Χορευτικά Τμήματα του Κιλκίς. 

Ειδικότερα, το Σάββατο το πρωί θα μοιραστούν βασιλοπιτάκια στους χορευτές των Παιδικών και των Εφηβικών Τμημάτων, το απόγευμα της ίδιας ημέρας στους χορευτές του Τμήματος Παραστάσεων, ενώ την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, θα αναδειχθούν οι τυχεροί από τα Τμήματα Αρχαρίων και Προχωρημένων.

Κάλαντα
Μικροί χορευτές των Τμημάτων Πολυκάστρου του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, έψαλαν τα κάλαντα την παραμονή των Θεοφανίων. Με τις πανέμορφες φορεσιές τους, τα χαμόγελά τους και τις ζεστές φωνές τους, γύρισαν την αγορά του Πολυκάστρου και αντάλλαξαν ευχές με όλο τον κόσμο!

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς εύχεται σε όλους τους χορευτές του, μικρούς και μεγάλους, υγεία, δύναμη, αισιοδοξία για τη νέα χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.