Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Βράβευση του Ηλία Χονδρόπουλου στη μεγάλη γιορτή της ΕΠΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, η Ε.Π.Σ. Κιλκίς στα πλαίσια της ετήσιας γιορτής ποδοσφαίρου που διοργάνωσε εκτός από την κοπή της βασιλόπιτας απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα που διακρίθηκαν και προσέφεραν στο χώρο του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού ποδοσφαίρου αλλά και στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Ανάμεσά τους και ο δικός μας Χονδρόπουλος Ηλίας ποδοσφαιριστής, προπονητής και παράγοντας του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα. Φωτεινό παράδειγμα ήθους, αγωνιστικού πνεύματος, αδαμάντινου χαρακτήρα. Μεγάλη τιμή για όλους εμάς να τον έχουμε δίπλα μας.

Η οικογένεια Χονδροπούλου έχει συνδέσει το όνομά της με την αθλητική ιστορία του Παντελεήμονα και δη με την ιστορία του τοπικού Μουσικογυμναστικού συλλόγου ΑΡΗ. Ένα από τα μέλη της, ο Ηλίας Χονδρόπουλος, διακρίθηκε ιδιαιτέρως φτάνοντας μέχρι και την καταξίωση σε εθνικές κατηγορίες.
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 17 Αυγούστου του 1971. 

Γονείς του ο Κωνσταντίνος και η Ελένη. Μεγάλωσε στον Παντελεήμονα Κιλκίς. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του την περίοδο 1985-86 στον Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα, όπως ο πατέρας του αλλά και ο παππούς του Ηλίας ο οποίος συμμετείχε στην πρώτη ομάδα του χωριού το 1926. Με τον Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, και την περίοδο 1987-88 στην Α΄.

Για μια αγωνιστική περίοδο συμμετέχει και στην αντιπροσωπευτική ομάδα της Ε.Π.Σ. Κιλκίς. Την περίοδο 1991-92 αγωνίζεται με την φανέλα του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ Νέας Σάντας στην Α΄ κατηγορία και το καλοκαίρι κάνει το μεγάλο βήμα και μετεγγράφεται στην ομάδα του Α.Ο. Κιλκισιακού με τότε πρόεδρο τον Δημήτριο Αβραμίδη και προπονητή τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη. 

Από την περίοδο 1992-93 και για τα επόμενα πέντε χρόνια έως και την περίοδο 1996-97 αγωνίζεται και διακρίνετε με την ομάδα του Κιλκίς, τις πρώτες τρεις χρονιές στην Γ΄ εθνική κατηγορία και τις τελευταίες δυο στην Δ΄. Επίσης με την ομάδα του Α.Ο. Κιλκισιακού κατακτά και δυο φορές το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.
Το 1996 κατατάσσεται στο πυροσβεστικό σώμα και η πρώτη του μετάθεση είναι στη νήσο Σύρο. 

Αγωνίζεται με τον Α.Ο. Σύρου από την περίοδο 1997-98 έως και την περίοδο 2000-01, στην Δ΄ εθνική κατηγορία τα πρώτα δυο χρόνια και στην Α΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων τα τρία τελευταία χρόνια παραμονής του στο νησί. Κατά την πενταετή αυτή περίοδο κατακτά και κύπελλα της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Με την επιστροφή του στον Παντελεήμονα και την μετάθεσή του στην πυροσβεστική υπηρεσία του Κιλκίς το 2001 ξαναφορά την κιτρινόμαυρη φανέλα της ομάδας του χωριού με σκοπό να βοηθήσει με την γνώση και εμπειρία του όλους τους νέους ποδοσφαιριστές αλλά και να οδηγήσει την ομάδα σαν παίκτης αλλά και προπονητής στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας ανατολικού ομίλου της Ε.Π.Σ. Κιλκίς το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.