Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Έκοψε την πίτα του ο σύλλογος "Άξιον Εστί" Αξιούπολης (Φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου συλλόγου "Αξιον Εστί" Αξιούπολης
Έγινε την Κυριακή 12:00 το μεσημέρι στο κέντρο "Μέλαθρο" της Αξιούπολης η κοπή της πίτας του Συλλόγου "Αξιον Εστί " και ακολούθησε ο ετήσιος χορός.

Παρουσία του Δημάρχου Παιονίας, Κ Χ. Γκουτενούδη του αντιδημάρχου Μεμετζή Κ, του εν. συμβούλου Αιμ. Δεβετζόπουλου του προέδρου της δημοτικής ενότητας Αξιούπολης κ. Κ.Ζηλελίδη και του Διευθυντή του Κ.Υγείας Πολυκάστρου, κ. Γ. Περπερίδη, ο π. Ιγνάτιος ευλόγησε και έκοψε την Αγιο-βασιλόπιτα μας.

Σε μια σεμνή τελετή το Δ.Συλλόγου αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του πρώτου προέδρου του Συλλόγου, κ. Ηλία Καπνόπουλου τις προσπάθειες και την βοήθεια του για να επισημοποιηθεί και να αποκτήσει το καταστατικό του ο σύλλογος τον τίμησε με αναμνηστική πλακέτα.

Σε όλους τους φίλους που παραβρέθηκαν στον χορό προσφέρθηκαν μικρά πιτάκια και ακολούθησε λαϊκό γλέντι. Φάγαμε, ήπιαμε, χορέψαμε, τραγουδήσαμε και υποσχεθήκαμε του χρόνου να είμαστε γεροί να το ξανακάνουμε.Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί όλους τους φίλους για την παρουσία τους και την στήριξη που παρέχουν στον σύλλογο, σε όλες τις εκδηλώσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου