Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Παρεμβάσεις αποχιονισμού στα Κρούσια

Ισχυρή χιονόπτωση σημειώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην ανατολική πλευρά του Δήμου Κιλκίς. Το χιόνι ξεπέρασε τους δεκαπέντε πόντους στους οικισμούς του Ισώματος των Ριζανών και του Ελληνικού ενώ από το δριμύ ψύχος, αρκετά σημεία της επαρχιακής οδού μετατράπηκαν σε παγοδρόμιο με αποτέλεσμα την εκτροπή οχημάτων από την πορεία τους.

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής για τον αποχιονισμό της περιοχής. Με εντολή του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη συνεργεία του Δήμου, από το πρωί του περασμένου Σαββάτου κινητοποιήθηκαν στην περιοχή, με επτά χειριστές της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας και με πέντε οχήματα (γκρέιτερ, αλατιέρα, μηχάνημα τύπου εκσκαφέα G.C.B). 

Οι παρεμβάσεις αποχιονισμού έγιναν στο οδικό δίκτυο Κιλκίς – Ποντοκερασιάς, Κιλκίς – Βάθης, Κιλκίς – Ισώματος και Κιλκίς – Μελανθίου – Λαοδικηνού ενώ συνέδραμαν και μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Τις εργασίες του αποχιονισμού, που ολοκληρώθηκε στις 8 το βράδυ, συντόνισαν οι Αντιδήμαρχοι Χριστόφορος Πιπερίδης, Ανέστης Πογέλης και Αντώνης Μανουσαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου