Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Πρωτοχρονιάτικο γεύμα αγάπης της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. στα παιδιά του Ορφανοτροφείου "Η Μέλισσα"


Δελτίο τύπου Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 
Η Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης πλημμύρισε με αγάπη και παιδικά χαμόγελα. Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζοντας τη στήριξη που προσφέρει τα τελευταία χρόνια στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης “Η Μέλισσα”, υποδέχτηκε τα παιδιά της στέγης σε ένα Πρωτοχρονιάτικο γεύμα αγάπης.

Μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της «Μέλισσας» αντάλλαξαν ευχές και δώρα και προσέφεραν όλη τους την αγάπη στα παιδιά. Μαλίστα, τα παιδιά είχαν ετοιμάσει κάποιες όμορφες ζωγραφιές και τις προσέφεραν στην Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας

Τι είναι όμως το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης “Η Μέλισσα”;


Είναι μια μεγάλη καρδιά και μια ζεστή αγκαλιά. Μια αγκαλιά που κλείνει μέσα της τα παιδιά εκείνα που ξέχασαν να χαμογελούν, τα παιδιά που είναι τρομαγμένα, τα παιδιά που είναι μόνα. Είναι το σπιτικό που προσφέρει φροντίδα και προστασία σε παιδιά που από πολύ τρυφερή ηλικία τα στερήθηκαν. Είναι ο φορέας που ιδρύθηκε και λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1921, και δίνει καθημερινό αγώνα για να συνεχίσει να στέκεται δίπλα στα παιδιά εκείνα που τον έχουν ανάγκη.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας θα συνεχίσει και το 2017 να είναι αρωγός στις προσπάθειες των ανθρώπων της στέγης και καλεί όλους να βοηθήσουν την «Μέλισσα» στο δύσκολο έργο που επιτελεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.