Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Στιγμές ανθρώπινης ζεστασιάς…

Την ευκαιρία να χαρούν στιγμές ανθρώπινης ζεστασιάς και φιλικότητας πρόσφερε στον απόηχο των εορτών των Χριστουγέννων ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής σε περισσότερους από 250 μοναχικούς συνανθρώπους μας, σε απόρους και ηλικιωμένους.

Πρόκειται για τα καθιερωμένα Γεύματα Αγάπης που διοργανώνει ο δήμος με αφορμή τις μεγάλες εορτές των Χριστουγέννων και Πάσχα, θέλοντας να στείλει το μήνυμα της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και της στήριξης στα δοκιμαζόμενα μέλη της κοινωνίας μας. 

Σήμερα Γεύμα Αγάπης παρατέθηκε στους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών για την αντιμετώπιση της φτώχειας, εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κατακόμβη του Ι.Ν. Αγ. Θεοδώρων στις Συκιές, όπου καθημερινά λειτουργεί το Κοινωνικό Συσσίτιο, κατά την οποία εκδήλωση έγινε η καθιερωμένη κοπή της πίτας.

Απευθύνοντας χαιρετισμό προς τους φιλοξενούμενους συνανθρώπους μας, ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης έστειλε μήνυμα στήριξης των ευάλωτων κοινωνικά συμπολιτών μας μέσα από τις κοινωνικές δομές, τα προγράμματα και τις δράσεις του δήμου, για τα οποία -όπως τόνισε- «οι διεκδικητικοί αγώνες για τη διεύρυνση και συνέχισή τους δεν πρόκειται να σταματήσουν».

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτικής Τάσος Τσακιρίδης κάλεσε τους συμπολίτες μας «να μη διστάζουν να επισκέπτονται τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου και τους Συμβουλευτικούς Σταθμούς για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλης Βουλγαρίδης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, και στελέχη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου, ενώ το κλίμα ζέστανε χορευτικό συγκρότημα των «Φίλων της Παράδοσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.