Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

"Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαπτιστή Κιλκίς"

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Φιλανθρωπικού Σωματείου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς σας ευχαριστούν θερμά για την συγκέντρωση τροφίμων ρούχων απορρυπαντικών στο πλαίσιο κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαπτιστή Κιλκίς.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Βαπτιστή, το Διοικητικό και τα μέλη ένωσαν τις δυνάμεις τους και συγκέντρωσαν τρόφιμα για ευπαθείς ομάδες της πόλης μας, παραδίδοντας τα σχετικά πακέτα στον σύλλογο μας «Ανάσα Ευαισθησίας Ν. Κιλκίς». 

Σας ευχαριστούμε που συμπαραστέκεστε σε αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε να ανακουφίσουμε οικογένειες που δοκιμάζονται σκληρά από την κρίση και στερούνται ακόμη και από την εξασφάλιση των στοιχειωδών ειδών διατροφής.

Η συμπαράσταση δίνει το μήνυμα της αλληλεγγύης και ανθρωπιάς και δείχνει την ευαισθησία σας σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Επίσης, μας δίνετε το κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, καλλιεργώντας την κοινωνική συνείδηση και την ιδέα της εθελοντική προσφοράς.

Η αξιέπαινη αυτή πράξη έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί έγινε σε καιρούς οικονομικά χαλεπούς, που όμως αποδεικνύει ότι ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη δεν απωλέσθηκαν στη σημερινή κοινωνία.

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς, λειτουργεί με γνώμονα τη βελτίωση και ενίσχυση της ποιότητας της ζωής των ευπαθών ομάδων της τοπικής κοινωνίας, μέσα από στοχευμένες δράσεις κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Σας ευχαριστούμε που γίνατε αρωγοί στο έργο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.