Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Γιόρτασαν την νίκη τους τα κορίτσια του Άτλαντα Κιλκίς

Της Μαρίας Σιότσου 
Στο ΔΑΚ Κιλκίς συναντήθηκε ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ με τον Γ.Σ ΓΡΕΒΕΝΩΝ την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, στις 14:00. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να κάνουν ότι καλύτερο στο παιχνίδι αλλά τα κορίτσια του ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ με προπονητή τον Γιώργο Χειρούλη, απέδειξαν ότι μπορούν να καταφέρουν πολλά. 

Από το πρώτο σετ μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ με τις: Θεοδοσιάδου Ε. Μιχαλοπούλου Ε., Δημητρακοπούλου Α., Αμαξοποιού Ε., Πάταρα Ειρ., Λιάλια Ι., Θεοχαράκη Αλ., Βέργου Ζωγρ., Πετρίδη Μαρ.,  Μεσιάρη Γεν., Νικολαΐδου Χρ., Παπαδοπούλου Αλ., με λίμπερο τις Αμοιρίδου Χρ. (Ντότσι Ιζ.) 

Ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 25-19. Ακολούθησαν το δεύτερο με 25-22 υπέρ του, ώσπου έφτασε το τρίτο που με ευκολία ο ΑΤΛΑΣ το κέρδισε 25-12.

Πανηγυρικά γιόρτασαν την νίκη τους τα κορίτσια του ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ αφού πέτυχαν την πρώτη τους νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο με παράδοση στο άθλημα. 

Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στη
ν Αλεξάνδρεια με την τοπική ομάδα την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 16:00.

Οι Ακαδημίες του ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ συνεχίζουν τις προπονήσεις. Για εγγραφές ή πληροφορίες επικοινωνήστε με τους προπονητές Σταύρο Χατζηγεωργιάδη και Γιώργο Χειρούλη τηλ: 6937156278 & 6945670190.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.