Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Κιλκίς: Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ για την αποκατάσταση της υδροδότησης του Κιλκίς

Ανακοίνωση Δημοτικής Επιχείρισης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κιλκίς
Η Δημοτική Επιχείριση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κιλκίς (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.) ανακοινώνει ότι εξαιτίας των δεκάδων διαρροών σε παροχές καταναλωτών ύδρευσης της πόλης του Κιλκίς, που προκλήθηκαν με το ξεπάγωμα των σωληνώσεων από το βράδυ της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου μέχρι και σήμερα, τριπλασιάστηκε η κατανάλωση νερού από τη συνήθη (360 κυβικά ωριαίως από 120 κυβικά).

Τα ψηλά σημεία της πόλης (περιοχή λόφου Αγίου Γεωργίου, οδοί Τριανταφυλλίδου, Μητροπόλεως, Παπαγιαννάκου και πάνω) δεν υδροδοτούνται παρά το γεγονός ότι υπάρχει διαθέσιμο νερό στη δεξαμενή. 

Για να γίνει δυνατή η υδροδότηση αυτής της περιοχής καλούνται οι καταναλωτές να διευκολύνουν την Υπηρεσία αποφεύγοντας την άσκοπη χρήση νερού. Όσοι δε καταναλωτές αντιμετώπισαν προβλήματα στις υδραυλικές εγκαταστάσεις του δικτύου ύδρευσης καλούνται να αποκαταστήσουν τις διαρροές άμεσα.

Σε ότι αφορά τις διαρροές επεμβαίνει μόνο για περιπτώσεις εξυπηρέτησης ευπαθών κοινωνικών ομάδων και λειτουργεί αυτό το Σαββατοκύριακο με προσωπικό ασφαλείας για την ενημέρωση του κοινού (2341029330) και για τη διάθεση υδρομέτρων προς αντικατάσταση αυτών που έσπασαν λόγω του χαμηλών θερμοκρασιών που σημειώθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.