Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Απολογισμός δράσεων και ενεργειών της Οµάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδοµένης

Δελτίο Οµάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδοµένης 
Η idomeni web team, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιεί τον απολογισμό του προηγούμενου έτους. Μέσα στο φιλικό περιβάλλον της ομάδος μας, συζητάμε για την πορεία της idomeni web team στο διαδίκτυο, την πραγματοποίηση ή όχι των στόχων που θέσαμε στις αρχές της προηγουμένης χρονιάς, τις δράσεις που υλοποιήσαμε, τα τυχόν εύσημα που εισπράξαμε, δείχνοντας την επιτυχημένη πορεία της προσπάθειας μας. 

Η πορεία της ομάδος μας κατά το έτος 2016 χαρακτηρίστηκε επιτυχημένη. Αρκετά ποικίλα άρθρα αναρτήθηκαν και με επιστολές που επισημαίνουν υπαρκτά προβλήματα του τόπου μας ανέδειξαν την ανησυχία μας και το ενδιαφέρον μας.

Τέλος οφείλουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο αναγνωστικό κοινό που με το ενδιαφέρον του για τις αναρτήσεις της σελίδας μας επιδεικνύει συμπάθεια και αγάπη για την συνολική προσπάθεια μας.

Η ανάρτηση μας

Η Οµάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδοµένης κάθε έτος κάνει τον απολογισμό των δράσεων και ενεργειών της και απονέμει τα εύσημα σε πρόσωπα και ομάδες που διακρίθηκαν. 

Η ομάδα μας, μέσα στο 2016, συνέχισε την ανθρωπιστική «δράση ανακύκλωσης επίπλων», σύμφωνα με την οποία προβαίνουμε σε επιδιορθώσεις επίπλων και τελικά χαρίζουμε (δωρεάν) τα έπιπλα αυτά σε οικογένειες που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας, ενώ παράλληλα προστατεύουμε το περιβάλλον από τη δημιουργία απορριμμάτων. 

Τη χρονιά αυτή η ομάδα μας εξέφρασε μέσω επιστολών της την ανησυχία της για τη μη προστασία του δάσους βελανιδιάς στον τόπο μας, για το θέμα της συγκοινωνίας, όπου προτάθηκε η επέκταση δρομολογίου του ΚΤΕΛ προς Ειδομένη, για την εγκατάσταση σταθμού διοδίων, για το καθεστώς λειτουργίας των και για την απαλλαγή των κατοίκων από την υποχρέωση καταβολής αντιτίμου. 

Επίσης δημιουργήθηκε και διανεμήθηκε ο τηλεφωνικός οδηγός για την περιοχή μας (δωρεάν), τα ημερολόγια, που δημιουργούμε κάθε φορά, για τον καινούριο χρόνο 2017 (δωρεάν) και ένα φυλλάδιο για την ενημέρωση των κατοίκων της Ειδομένης και των γύρω οικισμών και για την προστασία τους από τα κρούσματα εξαπάτησης. 

Κάθε χρόνο διακρίνουμε άτομα και ομάδες που διέπρεψαν, κατά την άποψή μας, μέσα από τις ενέργειές τους. Ως άτομο αποφασίσαμε φέτος να επιλέξουμε ένα πρόσωπο συνυφασμένο με το προσφυγικό ζήτημα και την κατάσταση στην Ειδομένη. Ο δύσκολος, κατά γενική ομολογία, ρόλος του ήταν το κριτήριο ώστε να θεωρούμε ότι διέπρεψε διατηρώντας τις ισορροπίες. 

Είναι ο Δήμαρχος Παιονίας κος Γκουντενούδης Χρήστος, που με τον τρόπο δράσης του αντιμετώπισε με επιτυχία το μείζον θέμα του προσφυγικού. Ως ομάδα, επιλέξαμε την ομάδα που σχεδίασε, δημιούργησε και εμπλούτισε την δυναμική σελίδα www.e-paionia.gr. 

Έναν πλήρη πολιτιστικό και επαγγελματικό οδηγό για το δήμο Παιονίας, με την ονομασία «Η Παιονία σήμερα». Ένα έργο πραγματικά μεγάλο και καινοτόμο για όλο το Δήμο μας, το οποίο είναι προσβάσιμο σε οποιονδήποτε θελήσει να συνεισφέρει με σχόλια, ιστορικά στοιχεία και με την εισαγωγή της επιχείρησής του σε αυτό. 

Οφείλουμε να συγχαρούμε και να στηρίξουμε αυτές τις αξιέπαινες δράσεις δίνοντας ώθηση για μεγιστοποίηση του έργου τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.