Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Με διεθνείς συμμετοχές η έκθεση Εικαστικών Παιδικών τμημάτων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Η καθιερωμένη ετήσια έκθεση ζωγραφικής των Εικαστικών Παιδικών τμημάτων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, στις 7μ.μ., στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» του φορέα.

Παρουσιάζονται οι εργασίες των μικρών μαθητών των εικαστικών εργαστηρίων που γοητεύουν τον θεατή με την αμεσότητά τους και τον ελεύθερο τρόπο της έκφρασής τους. Τα έργα καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα του παιδαγωγικού προγράμματος με έργα ατομικά και συνεργατικά που εφαρμόζεται στην ΤΕΧΝΗ εδώ και χρόνια από τους υπεύθυνους των τμημάτων την παιδαγωγό Κική Βέλκου και τον εικαστικό Νικόλα Μπλιάτκα.

Παράλληλα εκτίθενται και έργα παιδικής ζωγραφικής από όλο τον κόσμο που έχουν βραβευτεί στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό στη Nova Zagora της Βουλγαρίας με την οποία η ΤΕΧΝΗ έχει κάθε χρόνο πολλές επιτυχίες των μαθητών της και σταθερή συνεργασία.

Τα σχολεία μπορούν να επισκέπτονται την έκθεση μετά από συνεννόηση στα τηλέφωνα: 23410 24217 και 6944 244761.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 20 Φεβρουαρίου 2017. Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 10π.μ.-12μ. και 4-8μ.μ. και Κυριακή 6-8μ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.