Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου  Συλλόγου "Ανατολική Ρωμυλία" Πολυκάστρου 
Την Κυριακή 22/01/2017 και ώρα 10.30 π. μ. συνήλθε η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου "Ανατολική Ρωμυλία" Πολυκάστρου προκειμένου να προχωρήσει, σύμφωνα με το καταστατικό, στον απολογισμό της διετίας 2015-2017 και στην εκλογή νέου Δ.Σ. για τη διετία 2017-2019. 

Στη συνέχεια της καταμέτρησης, συνεδρίασαν οι εκλεγμένοι υποψήφιοι προκειμένου να συσταθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Αφού έγινε συζήτηση μεταξύ όλων των παρόντων ομόφωνα εκλέχτηκαν και κατέλαβαν τις εξής θέσεις οι παρακάτω εκλεγέντες:

Σύσταση νέου Δ.Σ.: Πρόεδρος: Τατσιούδη Σοφία
Αντιπρόεδρος: Κατούδης Πέτρος
Γεν. Γραμματέας: Ιωαννίδου Παγώνα
Βοηθός Γραμματέα: Ιωαννίδου Στέλλα
Ταμίας: Πένκη Μαρία
Μέλος: Δεπούδης Γιώργος
Μέλος: Βαφειάδου – Δεπούδη Λίνα
Μέλος: Δημητριάδης Χρήστος
Υπεύθυνος Κτηριακών εγκαταστάσεων: Δεκουτσίδης Θοδωρής
Υπεύθυνος Χορευτικών: Καρακασίδης Δήμος
Υπεύθυνη Ιματιοθήκης και Μουσείου: Χαμουρούδη Ελένη
Υπεύθυνη χορωδίας: Μπερμπερίδου Σούλα
Υπεύθυνος Π.Ο.Α.: Λόγγρος Χρήστος
Υπεύθυνη Αρχείου, Δημοσίων Σχέσεων, Δελτίων τύπου, Μουσείου: Ιωαννίδου Παγώνα

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ Π.Ο.Σ.Α.Ρ.
Χαμουρούδη Ελένη
Μαμαγκενίδης Στέργιος

Κατόπιν τούτου έγινε η κοπή της βασιλόπιτας από την πρόεδρο, κα Σοφία Τατσιούδη. Το φλουρί φέτος έτυχε η Ελένη Χαμουρούδη.

Ευχαριστούμε θερμά τον δήμαρχο Παιονίας, κο Χρήστο Γκουντενούδη, που παραβρέθηκε για ακόμη μία φορά στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας, την εφορευτική επιτροπή και τους φίλους - μέλη που συμμετείχαν στις σημαντικές για το σύλλογο εκλογικές διαδικασίες. 

Η συμμετοχή όλων των μελών τόσο στις συνελεύσεις όσο και στις δράσεις του συλλόγου θα συμβάλει αποφασιστικά στην αποτελεσματικότητα και την εύρυθμη λειτουργία του νέου Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.