Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Κιλκίς: Εκδήλωση ΝΟ.Δ.Ε. για θέματα που απασχολούν τους αγρότες

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Με κύριο χαρακτηριστικό την μεγάλη προσέλευση κόσμου και την ανταλλαγή χρήσιμων απόψεων για τον αγροτικό χώρο για κάτι περισσότερο από τρεις ώρες διάρκεια πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο (Δημαρχείο Κιλκίς) η εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ με θέμα τον πρωτογενή τομέα παραγωγής. Στην εκδήλωση οι αγρότες – παραγωγοί του νομού ενημερώθηκαν διεξοδικά για:

- την οικονομική πολιτική και τα νέα μέτρα βαριάς φορολογίας που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ (τοποθέτηση από τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο Βουλευτή Ν. Ημαθίας),

- για τους βασικούς άξονες του προγράμματος αγροτικής πολιτικής (ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ με τους Αγρότες) που έχει προετοιμάσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα η ΝΔ προκειμένου να είναι έτοιμο το πλάνο που θα κληθεί να υλοποιήσει ως αυριανή κυβέρνηση προς όφελος των Ελλήνων αγροτών (τοποθέτηση από τον Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Κασαπίδη Βουλευτή Ν. Κοζάνης)

- για τον τομέα της οργάνωσης του αγροτικού κόσμου από τον κ. Χρήστο Γιαννακάκη Σύμβουλο του Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ κ. σε θέματα Αγροτικής Πολιτικής και τέλος

- για την πολιτική κατάσταση και το τέλμα στο οποίο έχει οδηγήσει τη χώρα με τις λανθασμένες επιλογές της σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής η επικίνδυνη κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου από τον Τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης Βουλευτή Ν. Κιλκίς κ. Γιώργο Γεωργαντά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε διάλογος και απαντήθηκαν από τους ομιλητές ερωτήματα που ετέθησαν από τους παρευρισκόμενους ενώ έγινε κατανοητό από όλους ότι ο αγροτικός κόσμος χρησιμοποιήθηκε από την σημερινή κυβέρνηση η οποία υποσχέθηκε ως αξιωματική αντιπολίτευση τα πάντα με μοναδικό στόχο της να έρθει στην εξουσία και έπειτα πήρε πίσω όλα όσα είχε πει.

Την εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς κ. Κ. Βιολιτζής ο οποίος αφού ευχήθηκε σε όλους για τον νέο χρόνο ευχαρίστησε τον Δήμο Κιλκίς και τον Δήμαρχο κ. Δ. Σισμανίδη για την συνεργασία τους με την παραχώρηση της αίθουσας του Συνεδριακού Κέντρου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Το πάνελ ομιλητών συντόνισε ο Τομεάρχης Αγροτικού της ΝΟΔΕ κ. Αλ. Σημαιοφορίδης ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε τοποθετήσεις τους οι παριστάμενοι κ.κ. Α. Βεργίδης – Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς και Χ. Γκουντενούδης – Δήμαρχος Παιονίας όπως και όλοι οι αγρότες-παραγωγοί συνεχάρησαν την ΝΟΔΕ ΝΔ για την πρωτοβουλία και διοργάνωση της εκδήλωσης με θέμα τα προβλήματα του αγροτικού χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.