Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Πολύκαστρο: Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος "Ευκράντη"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Παιονίας "Ευκράντη"
Παρουσία μελών φίλων και με την ευλογία του Πατρός Δωρόθεου έκοψε την βασιλόπιτά της η ΕΥΚΡΑΝΤΗ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λ.Α.Φ Πολυκάστρου, όπου οι κυρίες του Συλλόγου πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα απολαμβάνοντας υπέροχους μεζέδες, άφθονο κρασί και μουσική. 

Τυχερή της βραδιάς η κυρία ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ Κυριακή.

Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί τον Ταξίαρχο της 33 Μ/Κ Ταξιαρχίας Κο ΚΕΒΕΝΤΖΙΔΗ Συμεών που για μια ακόμη φορά προσέφερε την αίθουσα εκδηλώσεων της Λ.Α.Φ Πολυκάστρου, καθώς και το προσωπικό της Λέσχης για την πολύτιμη βοήθειά τους. 

Επίσης ευχαριστούμε τον Κο Πέτρο ΖΑΙΚΟ και τον Κο ΤΟΥΛΟΥΜΙΔΗ Κων/νο για την προσφορά τους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Παιονίας Κος ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ Χρήστος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Κώστας ΣΙΩΝΙΔΗΣ και Αιμίλιος ΔΕΒΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων της περιοχής Παιονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.