Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

Χόρεψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσάτου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου Κιλκίς
Σε μια πολύ όμορφη βραδιά, παρέα με εκατοντάδες φίλους, εξελίχθηκε η χειμερινή εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Δροσάτου Κιλκίς την ημέρα των Χριστουγέννων 25 Δεκεμβρίου 2016.

Το κέντρο Δειλινά γέμισε με ήχους από Πόντο, Κρήτη και Θράκη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα χορευτικά συγκροτήματα του συλλόγου κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων με την εξαιρετική παρουσία και την χορευτική επιδεξιότητα τους, κάνοντας πραγματικά υπερήφανους τόσο τους γονείς, όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Φυσικά πίσω από αυτήν την πετυχημένη παρουσίαση κρύβονται οι αφανείς ήρωες: Ο πρόεδρος Στεφανίδης Χρυσοβαλάντης Πέτρος καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ., ο χοροδιδάσκαλος του συλλόγου Θεόδωρος Ζολώτας οι μουσικοί του συλλόγου Θεόφιλος Αγγελίδης, Δημήτρης Οταπασίδης και Ανδρέας Βαμβακίδης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Δοϊράνης και εκπρόσωπος του Δήμου Κιλκίς κ. Σισμανιδης Γιάννης, ο υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Βασίλης Μωυσίδης, ο πρόεδρος τις τοπικής κοινότητας Δροσάτου κ. Τερζενίδης Νικόλαος, ο αντιπρόεδρος τις ΣΠΟΣ κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας κ. Αμοιρίδης Νικόλαος, το Δ.Σ. του Μακεδονικού Δροσάτου, το Δ.Σ του Ποντιακού Αγίου Χαραλάμπους, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με το τμήμα Σαμαρειτών. Παραβρέθηκαν επίσης ποντιακά σωματεία  από τις Μουριές, Σ. Σ. Μουριές, Πικρολίμνη, Μεγάλη Βρύση, Πλαγιά, Άγιο Αντώνιο, Αμάραντα, Ηλιόλουστο, Επταλόφο, Μαυρονέρι, Ευκαρπία, Χωρύγι, Αργυρούπολη, Σεβαστό, Π. Γυναικόκαστρο και Παλατιανό.

Σας ευχαριστούμε πολύ που είστε δίπλα μας και μας δίνετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου