Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Παρουσίαση νέου προγράμματος Aerobic στο Kinesis Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Ο όρος aerobics περιγράφει συγκεκριμένες λειτουργίες του οργανισμού κατά την διάρκεια των αερόβιων δραστηριοτήτων, που πραγματοποιούνται είτε σε υπαίθριους χώρους είτε σε εσωτερικούς. 

Το aerobics (αερόμπικς) είναι μια μορφή άσκησης βασισμένη στην καρδιαγγειακή δραστηριότητα, είναι μια μορφή οργανωμένης άσκησης που εκτελείται με το ρυθμό της μουσικής, με στόχο την αύξηση του καρδιακού παλμού με τη χρήση κινήσεων του σώματος και μελών του σώματος αυξάνοντας τις ανάγκες του οργανισμού σε οξυγόνο για αρκετά μεγάλη χρονική διάρκεια.

Το aerobic είναι μια μορφή αερόβιας άσκησης και στόχος των προγραμμάτων aerobic είναι να εκμεταλλευτεί όλα τα οφέλη της αερόβιας άσκησης. Έχει ως στόχο την ανάπτυξη της γενικής φυσικής κατάστασης, της μυϊκής αντοχής, της ευλυγισίας, της ευκινησίας, της νευρομυϊκής συναρμογής και την βελτίωση της σύστασης του σώματος (μείωση σωματικού λίπους).

Με τη βοήθεια της μουσικής και των χορευτικών κινήσεων καθώς και με τις γυμναστικές ασκήσεις που βοηθούν στη βελτίωση της υγείας, δημιουργείται μια ευχάριστη ατμόσφαιρα την ώρα της άσκησης, που επιφέρει ψυχική και σωματική διέγερση.

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
· Kcal: 500-600

· Διάρκεια: 55′

Εκπαιδευτές

BARBORA ΚΟΣΜΙΔΟΥ

Διεθνώς αναγνωρισμένη εκπαιδεύτρια ZUMBA από το 2011 και μέλος του Zin (Zumba Instructor Network) από το 2012.

Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στο ZUMBA STEP, ZUMBA GLUTES (Zumba που επικεντρώνεται στους γλουτούς), ZUMBA CORE (Zumba που επικεντρώνεται στους κοιλιακούς), ZUMBA KIDS (Zumba για παιδιά 7-11 ετών), ZUMBA KIDS JUNIOR (Zumba για παιδιά 4-6 ετών) και συνεχής παρακολούθηση σεμιναρίων Zin Jam.

Κάτοχος διπλώματος σπουδών της STUDIO ONE ως Group Exercise Leader (group trainer) σε AEROBIC, STEP AEROBIC, BODY BARS και PILATES, με πολλές συμμετοχές σε εκπαιδευτικά σεμινάρια. Πιστοποιημένη ναυαγοσώστρια από τον Αμερικάνικο ερυθρό σταυρό (AMERICAN RED CROSS LIFEGUARD TRAINING PROGRAM) με εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες (AMERICAN RED CROSS-CRP-AED).Στο Kinesis-Gym κάνω τα ομαδικά προγράμματα: ZUMBA, ZUMBA STEP, ZUMBA KIDS, AEROBIC

Η παρουσίαση θα γίνει την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στις 18:00 στην Fitness Training Hall του γυμναστηρίου με την Barbora Κοσμίδου .Η είσοδος θα είναι δωρεάν για μέλη και μη του γυμναστηρίου,για περισσότερες πληροφορίες στην γραμματεία του γυμναστηρίου ή στο 23410-20450.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.