Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Πέλλα: 47χρονος προσπάθησε να σκοτώσει με ψαλίδι 37χρονο

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 47χρονου ημεδαπού, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, χθες (03-01-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, ο 47χρονος χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι που είχε στην κατοχή του, προκάλεσε πολλαπλά τραύματα σε 37χρονο ημεδαπό, ύστερα από έντονο διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ο 37χρονος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Εκδόθηκαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίσθηκε ο 47χρονος και συνελήφθη, ενώ εντοπίσθηκε και το παραπάνω ψαλίδι κρυμμένο σε κοντινό σημείο όπου σημειώθηκε το επεισόδιο εξωτερικά του σπιτιού του 47χρονου.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.