Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Κατερίνη: Τσάκωσαν 4 νεαρούς για διαρρήξεις παγκαριών σε 3 εκκλησίες

Οι συνεχείς περιπολίες των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής της εγκληματικότητας, οδήγησαν στη σύλληψη 4 ατόμων, την στιγμή που επιχειρούσαν να αφαιρέσουν χρήματα από Ιερό Ναό στην Πιερία.

Πρόκειται για 4 ημεδαπούς ηλικίας 17, 18, 20 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, χθες (09-01-2017) τα ξημερώματα, οι παραπάνω εντοπίστηκαν από διερχόμενους περιπολούντες αστυνομικούς να προσπαθούν από κοινού να διαρρήξουν το παγκάρι εξωκλησιού στην Κατερίνη και συνελήφθησαν.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι παραπάνω βραδινές ώρες την προηγούμενη ημέρα (08-01-2017) διέρρηξαν τα παγκάρια 2 ακόμη Ιερών Ναών σε άλλη περιοχή της Πιερίας, απ’ όπου αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (κοπίδι, σφυρί κόφτης), τα οποία και κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.