Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Κιλκίς: Τσάκωσαν 2 άτομα για κατοχή και εμπορία χασισιού

Συνελήφθησαν χθες (28-01-2017) το μεσημέρι σε περιοχές του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου 2 ημεδαποί ηλικίας 58 και 66 ετών για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών (αγοροπωλησία κάνναβης). 

Ειδικότερα αρχικά εντοπίστηκε ο 66χρονος να κινείται με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες αποξηραμένων φύλλων κάνναβης. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι τις ποσότητες των ναρκωτικών τις προμηθεύτηκε νωρίτερα την ίδια μέρα από τον 58χρονο ο οποίος και συνελήφθη αργότερα της ίδιας ημέρας. 

Σε έρευνα που διενεργήθηκε με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου παρουσία Δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν στην κατοχή του αλλά και στη οικία του και κατασχέθηκαν 6 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 57,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μικροποσότητες αποξηραμένων φύλλων κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.