Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Ανθρωπιά και αλληλεγγύη στον Αλέξανδρο Κιλκίς.

Δελτίο τύπου
Αλέξανδρου Κιλκίς
Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι συνώνυμα της ανθρωπιάς και της προσφοράς στον συνάνθρωπο. Αυτό βροντοφώναξαν οι αθλητές της Β’ Ομάδας της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς στην καθιερωμένη πλέον επίσκεψή τους στα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης. 

224 εκατ. ευρώ για την πληρωμή της εξισωτικής σε δικαιούχους

Σήμερα, 23 Δεκεμβρίου 2016 καταβάλλεται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ η πληρωμή του Μέτρου 13 «Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 για τις αιτήσεις 2016. Το ποσό που καταβλήθηκε συνολικά και για τα δυο υπομέτρα του Μέτρου 13 ανέρχεται σε 223,7 εκ. ευρώ και αφορά 328.021 δικαιούχους.

Ευχές από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

"Χριστούγεννα σημαίνει το "ευχαριστώ" που ακόμη δεν είπαμε στο φίλο που μας βοήθησε,το "συγγνώμη" που δεν κατάφερε να ψελλίσει η πέτρινη καρδιά μας, η "καλημέρα" που δεν ανταποδώσαμε, το χαμόγελο που στερήσαμε απ'όσους το είχαν ανάγκη, η χαρά να μοιράζεσαι ότι έχεις αλλά και ότι είσαι.

Ευχές από τις Τηγανιές και Σχάρες Γρίβας


2ο Santa Run Kilkis: Ρεκόρ συμμετοχών και συνεχίζει

Δελτίο τύπου 2ου
Kilkis Santa Run
Ρεκόρ συμμετοχών καταγράφει η φετινή διοργάνωση του Kilkis Santa Run. Όλο και περισσότερος κόσμος φαίνεται να μαθαίνει για τον γιορτινό φιλανθρωπικό περίπατο με αποτέλεσμα πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών να εγγράφονται μαζικά.

Παραδοσιακά κάλαντα στον Απόστολο Τζιτζικώστα


Γιορτινό κλίμα επικράτησε σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου φιλαρμονικές, μπάντες, χορωδίες, σύλλογοι και φορείς τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Κτηριολογικές – Εξοπλιστικές ανάγκες 2ου ΕΠΑ.Λ. Π.Ε. Κιλκίς

Υπογράφει ο
Γιάννης Λιναρδάκης
"Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, Αντιδήμαρχε Παιδείας,
Με την ανάληψη της Διεύθυνσης του 2ου ΕΠΑ.Λ. κατέγραψα και σας θέτω υπόψη τις παρακάτω ελλείψεις τόσο στο σχολικό συγκρότημα όσο και στον περιβάλλοντα του χώρο. Συγκεκριμένα:

Τα... έψαλαν και στο Δήμαρχο Κιλκίς

Με μελωδικές ψαλμωδίες πλημμύρισε το Δημαρχείο Κιλκίς!  Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη μαθητές του 1ου, 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, του Ειδικού Σχολείου και του ΚΔΑΠ- ΜΕΑ.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 25χρονο ραδιοπειρατή

Συνελήφθη χθες (22-12-2016) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 25χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαινε, διαπιστώθηκε να έχει εγκαταστήσει σε αυτό, ένα ραδιοερασιτεχνικό πομποδέκτη αυτοκινήτου, με ενσωματωμένο μικρόφωνο και πληκτρολόγιο και να στερείται της νόμιμης άδειας από την αρμόδια αρχή.

Ευχές από το ΔΙΕΚ Κιλκίς


Αποτελέσματα για ΔΑΚΕ Καθηγητών Κιλκίς στις εκλογές για ΑΔΕΔΥ

Δελτίο τύπου Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 23:00, ο συνδυασμός της Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, που έλαβε ψήφους ενενήντα ένα (91):

Φιλανθρωπική πρωτοβουλία του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς

Ανακοίνωση 2ου Γυμνασίου Κιλκίς 
Για τέταρτη συνεχή χρονιά, εν όψει των Χριστουγέννων, οι μαθητές και οι καθηγητές του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς σχεδίασαν την πρωτοβουλία- δράση υποστήριξης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. 

Ευχές από την Eurobank


Ευχές από τους "Ακρίτες" Επταλόφου Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη
του Πολιτιστικού Συλλόγου 
«ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς
σας εύχονται
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Αποτελέσματα για ΔΑΚΕ Κιλκίς στις εκλογές για ΕΛΜΕ

Δελτίο τύπου Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 22:00, ο συνδυασμός της Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, που έλαβε ψήφους ενενήντα ένα (92):

Ευχές από την ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς


Κατασκευή του 4ου Νηπιαγωγείου Πολυκάστρου

Ανακοίνωση
δήμου Παιονίας
Σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης, συνυπέγραψε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των «Κτηριακών Υποδομών Α.Ε.», σύμβαση παραχώρησης χρήσης ακινήτου ιδιοκτησίας του Δήμου εμβαδού 7 περίπου στρεμμάτων, για την ανέγερση και λειτουργία του 4ου Νηπιαγωγείου Πολυκάστρου.

Ευχές από την Επιμορφωτική Κιλκίς


Εκδηλώσεις στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Κιλκίς, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Δελτίο τύπου
δήμου Κιλκίς
Μουσική, χορός, παιχνίδι και ο 'Αη Βασίλης περιμένουν και σήμερα 23 Δεκεμβρίου μικρούς και μεγάλους στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Κιλκίς!
Στις 18.00 “Ο Αη-Βασίλης και τα δώρα του”- Μουσική και τραγούδια από τη χορωδία του εκπαιδευτηρίου Μαγλουσίδη

Ερώτηση ΚΚΕ για την αντισεισμική θωράκιση δημόσιων κτιρίων

Δελτίο τύπου ΚΚΕ 
Τη διαχρονική ευθύνη των ελληνικών κυβερνήσεων για την έλλειψη ενός ολοκληρωμένου πλαισίου αντισεισμικής προστασίας ανέδειξε με ερώτησή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος.

Ευχές από το Yoga Pilates House Kilkis


Ευχές από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς


Ε.Φ.Ε.Τ.: Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές κατά την εορταστική περίοδο

Η προστασία του καταναλωτών στον τομέα της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων καθώς και η προστασία τους από πρακτικές παραπλάνησης αποτελεί για τον Ε.Φ.Ε.Τ. πρωταρχικό στόχο για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 

Με άνετη νίκη ο Αίας Κιλκίς, πέρασε από τους 32 στους 16

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Συνεχίζει το αήττητο με 3-0 σετ σε όλους τους αγώνες της η ομάδα Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ. Στην 3η αγωνιστική της Β΄Φάσης του Κυπέλλου Γυναικών Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/12/2016 στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, επικράτησε εύκολα του Α.Σ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΒΕΡΟΙΑΣ (2016-17 Β’ εθνική, 2015-16 Α2) προχωρώντας στην επόμενη κλήρωση, από τους 32 στους 16 εναπομείναντες διεκδικητές του κυπέλλου, της Β Φάσης.